O posibila componenta a iPad 3 disponibila pentru achizitie

   Desi se preconizeaza ca abia prin luna martie vom vedea tableta iPad 3 in magazinele Apple si ale partenerilor companiei din Cupertino, iata ca acum pe internet a aparut o prima componenta pentru noua tableta. Componenta din imaginea de mai sus reprezinta microfonul tabletei si fata de iPad 2 se diferentiaza doar prin design, mai exact aceasta noua componenta este construita in alt mod si doar atat. Deocamdata avem doar o piesa a iPad 3 insa pana la lansarea din martie vom vedea cu siguranta si altele, inclusiv schite si posibile carcase.

The new part, when compared with iPad 2, shows a different arrangement in internal circuitry, hinting a major re-design. The tail end of the part makes a “U-turn”, whereas the iPad 2′s Microphone Mic Flex Cable makes almost 90-degree turn both ways. Except for few details, the leaked part so far doesn’t offer a tantalizing tease.

   Important de retinut este ca zvonurile pot fi adevarate doar in parte si in ele ni se pot prezenta produse pe care Apple doar le testeaza si nu le lanseaza deci luati fiecare zvon cu o doza de neincredere.

11 COMENTARII

  1. htc 3d evo.poze 3 d , filme 3 d direct pe display, nu am nevoie de ochelari.3d nu este hd dar se vede f f f bine , iar cand il pui pe tv cu ochelari atunci vezi pe ce ai dat banii.am avut iph 4 dar m am plictisit de el pt ca nu mai avea nimic nou , macar 3d este ceva nou.stima

  2. Filmele 3D pe telefoane sunt degeaba, filmele 3D facute cu un telefon si vazute de pe telefon sunt degeaba. Ecranul 3D e misto insa fara jocuri e degeaba. 3D-ul e nice dar departe de realitate.

  3. :)))) este altceva vreti sau nu sa recunoasteti…si crede ma dc ai tv 3 d chiar se vede .daca ai 3d iti trimir un filmulet facut de mine.asa cu iph ce faci fata de alt tel?

  4. M-am jucat cu telefoane 3D, au meniuri misto dar… tu faci clipuri video si te uiti la ele toata ziua? Aici e problema, trebuie continut din alte parti, nu cel pe care il faci tu.