TinyCFW te ajuta sa faci un custom ipsw pentru iPad 2 sau iPhone 4

  In aceasta seara dezvoltatorul aplicatiei TinyUmbrella pentru Mac OS X, Windows si Linux a lansat un alt program numit TinyCFW. Acest program functioneaza DOAR cu iPhone 4 si iPad 2 iar scopul sau este de a permite utilizatorilor sa faca restore la orice versiune a iOS fara a primi eroare 1015. Puteti face restore la orice versiune a iOS insa NUMAI daca aveti SHSH salvat pentru acea versiune a iOS altfel programul este inutil pentru voi. TinyCFW NU pastreaza baseband-ul intact deci cand faceti restore faceti si update de baseband, daca este cazul. Downgrade-ul de baseband este imposibil pe iPad 2 si iPhone 4.

   Iata principalele functii ale TinyCFW :

  • It will modify an existing ipsw for an ipad2 gsm/cdma or iphone4 gsm/cdma
  • It WILL modify the ipsw TO UPDATE YOUR BASEBAND TO THE LATEST!
  • It will create an ipsw that you can use with TinyUmbrella AND iTunes to restore to a version of iOS that you have SHSHs for.
  • It is primarily for iPad2 with a baseband OR iPhone 4.

  Programul a fost facut in special pentru cei care au iPad 2 si SHSH salvat pentru 4.3.3 deoarece acestia pot acum sa faca update la iOS 5 si sa foloseasca SHSH-ul pentru a reveni la iOS 4.3.3. Deocamdata programul este disponibil in versiune beta, nu va recomand sa il utilizati inca pentru ca oricum pentru multi dintre voi este inutil. TinyCFW poate fi descarcat de aici.

10 COMENTARII

  1. Eu am un iPad 2 WiFi si acum vreo 2 zile am facut downgrade de la iOS 5 la 4.3.3 doar cu SHSH si a mers fara probleme, plus am si facut jailbreak de pe jailbreakme

  2. eu stiu ca inainte sa fac update am salvat shsh-urile cu tinyumbrella sau ifaith, nu mai tin minte cu care. Intrebarea e unde le gasesc in calculator?
    Adica ce formate contine shsh-urile? astept un raspuns

    am ipad 2 IOS5 si vreau sa trec inapoi pe 4.3.0

  3. Mie nu mi se deschide aplicatia..Dau double click si imi zice: The JVM could not be started.The maximum heap size (-Xmx) might be too large or an antivirus or firewall tool could block the execution. Mentionez ca nu am antivirus si ca am pus firewall pe off.Ce pot face?

  4. Codrut: te duci in Start – Control Panel – System – Advanced si deschizi “Environment Variables” dai “new” si scrii asa : la Variable name scrii “_JAVA_OPTIONS” (fara cratime) si la Variable value vei scrie “-Xmx1g” dai ok si iti merge .

  5. a incercat careva sa faca downgrade la iphone 4! eu am un iphone 4 cu ios5.1 si bb 04.12.01.
    am shsh salvat de la 5.0.1 si as vrea sa ii fac downgrade credeti ca o sa pot??? a mai incercat cnva????