iDevice.ro mini review: Mili Power Pack 4

   De mai bine de 3 saptamani de zile detin o carcasa Mili Power Pack 4 echipata cu o baterie externa de 3000 mAh. Carcasa o vedeti in imaginea de mai sus, este desul de groasa, este destul de grea, schimba design-ul iPhone-ului insa te scuteste de reincarcarea zilnica a iDevice-ului tau. Carcasa cu o capacitate de 3000 mAh este capabila sa incarce un iPhone 4S de 1.5 ori, asta in conditiile in care terminalul este utilizat la intreaga sa capcitate. Practic Mili Power Pack 4 incarca un iPhone 4S complet o data si a doua oara il incarca in proportie de 50  – 75%, asta in functie de modul in care utilizati dispozitivul in timpul incarcarii.

   Prima incarcare a carcasei a durat peste 12 ore, insa acum o incarcare completa se face in aproximativ 4 – 5 ore, in functie de metoda folosita. Vorbim despre o baterie foarte mare care are nevoie de timp pentru a se incarca complet si la Mac Mini-ul meu in 5 ore e gata de atasat iPhone-ului. Desi iPhone-ul se dubleaza in grosime si in greutate, pentru mine schimbarea merita pentru ca pot fi sigur ca pot pleca de acasa oricand fara a avea grija faptului ca iPhone-ul nu mai are indeajuns de multa baterie si mi s-ar putea inchide din senin oricand.

   Milli Power Pack 4 m-a costat 80$ cu tot cu transport in Romania si vama iar pretul de achizitie de pe Amazon.com a fost de 70$ desi pe site-ul celor de la Milli costa in jur de 100$. Existau alternative mai ieftine cu ceva mai multa capacitate insa am ales sa am o carcasa pentru iPhone si nu o sapuniera pe care trebuie sa o leg cu un cablu de iDevice-ul meu. In concluzie, pentru mine carcasa isi merita banii, desigur ca ea nu este pentru oricine avand in vedere ca pierdeti design-ul subtire si frumos al terminalului iPhone.