Video: iWavIt iti transforma iDevice-ul intr-o telecomanda pentru TV

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b83zAPE2o8g[/youtube]

   iWavIt este un accesoriu pentru iDevice-uri care permite utilizatorilor sa isi controleze televizorul folosind propriul dispozitiv si nu o telecomanda dedicata. Accesoriu se ataseaza iDevice-ului nostru si cu ajutorul unor aplicatii speciale permite controlarea aproape oricarui model de televizor disponibil in momentul acesta pe piata. Accesoriul contine desigur un senzor cu infrarosu si prin intermediul sau putem controla nu doar un televizor ci si o consola sau chiar un PC/Mac. Desigur ca pentru a face acest lucru aveti nevoie de aplicatii iar firma dezvoltatoare a accesoriului are in App Store o lista foarte lunga de aplicatii pentru aproape orice model de televizor.

You know, the one that is able to control all your IR devices (your TV and DVD etc.) AND your PC and Mac, and even your PS3 and Xbox360. Wouldn’t it be great if a product existed which would turn your iPad (and iPod touch and iPhone) into an ultimate remote control? All the remotes could be contained inside your iPad so you would never lose them and so they would not clutter your living room.  You would be able to control your Comcast, Dish, DirecTV, AT&T U-verse, Verizon FiOS, Cablevision, and Cox Cable TV. You would be able to control your Samsung, Sony, LG, and Vizio TV, to just mention a few. 

   iWavIt este un accesoriu interesant insa in cazul acestui gen de dispozitive pretul reprezinta intotdeauna o problema. Ei bine iWavIt este disponibil in doua versiuni: una Basic pentru care trebuie sa platiti 50$ si una premium care ofera posibilitatea de a controla nu doar un televizor insa care costa 80$. Mai multe informatii puteti obtine de pe site-ul producatorului insa nu stiu daca se fac livrari si in Romania.