Pod2G – \”eroul\” comunitatii utilizatorilor de jailbreak

   De mai bine de o saptamana un hacker cunoscut sub denumirea de Pod2G incearca sa dezvolte o solutie de untethered jailbreak pentru posesorii de iDevice-uri. Deocamdata el a reusit sa faca solutia pentru toate terminalele in afara de iPad 2 si iPhone 4S insa vineri a intrat in posesia unui nou model de iPhone si de atunci nu am mai auzit vreo veste de la el. Astazi Dev Team a lansat redsn0w 0.9.9 beta 9 si a mentionat faptul ca Pod2G lucreaza la dezvoltarea unei solutii de untethered jailbreak pentru iDevice-uri insa nu a mai spus ceva de a sa.

   Avand in vedere ca Pod2G promoveaza intens solutia sa de jailbreak si a strans donatii pentru terminale, eu unul cred cu tarie ca el va fi cel care ne va aduce posibilitatea de a face untethered jailbreak pe iOS 5. Dev Team a preluat un rol secundar, nu mai face valva in legatura cu solutia de untethered jailbreak si Pod2G va salva situatia din nou, prima oara facand-o cu iOS 4.2.1. Nu cred ca Dev Team va mai scoate o solutie de untethered jailbreak daca Pod2G o face insa va implementa solutia lui Pod2G in redsn0w. Practic Pod2G devine din nou “eroul” comunicatii utilizatorilor de jailbreak si nu mai ramane decat sa aflam cand se va intampla acest lucru.

14 COMENTARII

  1. Am citit undeva ca pod2g este mana in mana cu apple si solutia de unthetered va aparea dupa ce apple va lansa 5.1 ,dar multi utilizatori doresc untethered pe 5.1 deoarece softu asta rezolva problena bateriei.

  2. @Alex: A scris prostii ala de la care ai citit, serios. Nu e mana in mana cu Apple ci pur si simplu nu lanseaza solutia acum ca iOS 5.1 iese peste 2 – 3 saptamani si aruncai pe geam un exploit.

  3. Eu din cate am inteles e o solutie software … partea buna fiind ca ar trebui sa mearga si pe 4s ,partea proasta ca la urmatorul update adio jailbreak … daca intelegi treaba asta e normal sa nu apara pana la 5.1 .

  4. cred ca sa dus dreq JB pentru ipad 2 si iPhone 4s …… si nici nu cred ca o sa le vedem prea curand deoarece geohotz si comex nu mai sunt implicati in lumea JB-lui.Totusi nu strica sa speram ca poate va reusi Pod2G sa isi foloseasca exploitul si pe cipurile A5. Doamne ajuta!