Apple actioneaza Samsung in judecata acuzand-o de copierea husei SmartCover

   Desi Apple a pierdut in fata celor de la Samsung interdictia de blocare a vanzarilor tabletei Galaxy Tab 10.1, compania americana ia acum in vizor accesoriile tabletei. Acum cateva luni v-a vorbit despre asa-ziele Smart Cases pe care le vedeti in imaginea de mai sus. Ele nu sunt produse de Samsung insa erau promovate pe site-ul companiei si dupa cum vedeti ele seamana aproape perfect cu SmartCover-ul disponibil pentru iPad 2. Pentru ca seamana atat de bine, Apple a introdus la o instanta din Australia o plangere care se refera la huse pentru tableta Galaxy si se presupune ca ar fi vorba despre accesoriile de mai sus.

Apple Inc. claims Samsung Electronics Co.’s cases for Galaxy 10.1 computer tablets and Samsung phones infringe its patents. Apple said it sued Samsung at a hearing in Sydney today.

   Desigur ca Apple nu poate bloca vanzarile tabletei Galaxy Tab in Australia in baza acestei presupuse incalcari a unui brevet insa poate interzice vanzarea carcaselor. Totul se rezuma la dovedirea faptului ca Samsung produce sau nu aceste accesorii insa prea multe nu va castiga Apple de pe urma acestui proces.