Samsung Galaxy Tab are propria Smart Cover copiata dupa produsul original

In martie 2011 Apple lansa husele Smart Cover, accesorii foarte utile pentru tabletele iPad 2. La scurt timp au aparut si primele clone de proasta calitate insa recent a fost lansata husa Smart Case facuta special pentru tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1. In imaginile din acest articol aveti prezentata husa Smart Case facuta dupa Smart Cover dar de catre o companie asiatica. Desi husa oficial nu este facuta de catre Samsung, compania care o produce si o comercializeaza cu produse Samsung in magazinele Samsung din Coreea de Sud(impreuna cu alte accesorii pentru produse Samsung) este condusa de catre un nepot al CEO-lui companiei Samsung.

Compania care produce Smart Case se numeste Asymode si cred ca nu exista nici un fel de indoiala in mintea cuiva ca aceste carcase sunt pur si simplu copiate dupa Smart Cover. Este adevarat ca un produs lansat pe piata poate fi fabricat in diverse forme de catre altii dar husele Smart Cover au fost brevetate de catre Apple si presimt ca Smart Case vor fi scoase in curand de pe piata. Din pacate coreeni dovedesc un lucru la care eu nu ma asteptam, sunt la fel de inapti precum chinezii si nu reusesc sa faca produse originale dar le copiaza pe alte altora. Nu voi merge pe legatura dintre CEO-ul Asymode si CEO-ul Samsung pentru ca nu are rost, daca ati citit acel paragraf va faceti singuri o parere despre cat de stransa este colaborarea dintre cele 2 companii.

16 COMENTARII

  1. Dar ei nu au copiat nimic, nu au acordat atentie celorlalte companii, cum poti sa copiezi ceva daca nu “stii” ce produse are cealalta companie ?

    😆

  2. :)))
    Tocmai deasta Apple e unde e.
    Respect pentru Microsoft pentru ce face cu Windows 8,incearca ceva inovativ.
    Niciodata nu poti avea succes cand copiezi pe cineva,dar probabil ei se multumesc cu ce realizeaza asa…

  3. Ca de obicei, Samsung excelează prin copieri penibile ale creațiilor altora – să mai zică cineva ca acești asiatici nu sunt doar niște imitatori de cea mai joasă speță!

  4. corect,de aia este apple unde este….va dati seama,acum daca face cineva husa la ipad,nu trebuie sa mai faca nimeni husa ca au copiat ideea lor,este?Dar apple nu au copiat cand au facut huse la iphone,cand au facut folii de ecran,cand au pus bateria in aparat,cand i-au pus butoane,si culmea rotunde sau patrate,exact ca altii,plus multe altele….Ar fi tare ca sa nu am voie sa imi parchez masina in garaj ca am copiat ideea,sa o parchez in cort,ca sa fiu original,sa nu copiez…

  5. Xs: nu intelegi ideea,fiecare e liber sa copieze cat vrea,in fnal totul se rezuma la succes si incasari 🙂
    Vezi si exemplul iPad-ului vs celelalte tablete…

  6. nu uitati ca atunci cand brevetezi un lucru ai drept de autor pe acel lucru, si cand til “fura” cineva , trebuie sa plateasca bine sa poata folosii….si daca va place sa umblati cu jafuri si copii luativa samsung e gradina plina, eu vreau calitate de la apple

  7. @xsi0: Dacă nu înțelegi nimic despre protecția prin brevete de invenție, mai bine nu comenta! Exemplele pe care le dai tu n-au nicio legătură cu vreo invenție sau inovație!

    @Gabi: Apple nu a “cosmetizat” ceva, pentru că diferențele dintre InCase și SmartCover nu se rezumă doar la diferențe de design, ci sunt diferențe de funcționare esențiale care fac diferența, deci este o inovație care a fost brevetată ca atare. Și Samsung evident că nu s-a inspirat după ceilalți asiatici, pentru că sursa lor de inspirație în domeniu sunt produsele Apple, după cum se știe – nu sunt tot ei imitatorii ăia jalnici de au copiat până și iconițele de-alde iTunes, Address Book și restul aplicațiilor default de pe iPhone?

  8. Numai idei de copii. Husa asta nu e facuta de Samsung! E facuta de o companie de huse de protectie. Ca au copiat o husa facuta chiar de apple asta e o problema dar nu are legatura cu samsung. Apple nu a copiat nimic! EI nu aU facut folii sau alte baliverne, ce spuneti voi pe aici, sau daca le-a facut nu si le-asumat ca fiind ale sale.

  9. […] Aseara va spuneam ca Samsung a aprobat pentru vanzare o serie clone ale huselor Smart Cover fabricate de catre o companie coreeana numita Asymode. Respectivele carcase purtau marca accesoriilor verificate si aprobate de catre Samsung insa astazi compania anunta ca ea nu are nici o legatura cu aceste carcase. Samsung sustine ca producatorul carcaselor a alaturat acel logo imaginilor de prezentare fara acordul Samsung iar respectivele accesorii ar fi fost testate de catre companie dar nu au fost aprobate pentru a fi vandute. […]