Mac OS X 10.7.3 beta build 11D36 disponibil pentru developeri

  In cursul serii trecute compania Apple a lansat o noua versiune beta a sistemului de operare Mac OS X Lion 10.7.3. Build-ul 11D36 este acum disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac OS X insa va reamintesc faptul ca vorbim despre versiuni beta ale sistemului de operare pentru Mac-uri. Ca de obicei Apple nu prezinta probleme importante pentru build insa le recomanda dezvoltatorilor sa testeze pe indelete urmatoarele functii ale Mac-urilor : iCloud Document Storage, Address Book, iCal, Mail, Spotlight si Safari.

   Mac OS X 10.7.3 beta build 11D36 poate fi descarcat de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac OS X direct din portalul dedicat lor pe site-ul Apple.

Articolul precedentAppventCalendar si aplicatiile gratuite ale zilei
Articolul următorReal Racing 2 pentru iPhone si iPad disponibil pentru 0.79€
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.