O noua versiune a H1Siri va fi lansata, evitati-o daca vreti untethered jailbreak

Siri icon

   Acum cateva saptamani de zile se lansa prima versiune a H1Siri, un tweak pentru iDevice-uri care permitea utilizatorilor sa instaleze si sa foloseasca Siri pe iPhone 4. Din pacate acest tweak nu conecta iDevice-urile noastre la serverele Apple ci la serverele unor hackeri care aveau acces la datele din terminalele utilizatorilor. Desigur ca hackerii omit sa recunoasca acest lucru si acum anunta lansarea unei noi versiuni a tweak-ului insa eu va recomand sa nu o utilizati pe terminalele voastre deoarece pe langa riscul de a oferi informatii confidentiale unor hackeri veti ajunge in imposibilitatea de a face untethered jailbreak.

  iH8sn0w si chpwn au anuntat ca H1siri modifica unele fisiere ale iOS-ului si solutia de untethered jailbreak nu ar putea fi instalata de utilizatori. Nu stiu daca tot ceea ce spun ei este adevarat sau este doar o tentativa de a convinge lumea sa nu ofere acces gratuit unor hackeri in terminale insa va recomand sa le ascultati avertismentul. Noua versiune a H1Siri va fi lansata in zilele urmatoare, nu va voi mai vorbi despre ea insa va spun de pe acum sa o evitati.

9 COMENTARII

  1. Cunosc tot procesul de fabricatie al Siri ! Habar nu aveți cat de periculos este ! Pentru ca pur si simplu toate informațiile ajung la hacker pe server-ul sau ! Este vb despre fisierul dns.py care face toată treaba ! Aveți grija !
    Eu am încercat aseară tutorialul pentru a porta “Siri” pe iPhone 4 ! Si atât !!

  2. zaone, nu ai nici o idee ce mai dureaza sa bage un tweak, sa porteze odata Siri pe 3GS+? Parca au intrat in firmwareul de la 5.0.1 la 4S hackerii cu Siri lasat la “pomana”. Ce mai dureaza atat? 🙂

  3. SIRI SIRI SIRI SIRI….. Este frumos ce face si distractiv dar nu este chiar asa de util in Romania, pana nu trimiti mesaje in Engleza si nu iti faci “Reminders” in Engleza si cand vrei sa cauti ceva:………OOOOps Sorry I can’t find locations in Romania….. Nu este ceva fara ce nu putem trai, cel putin eu asa cred, pentru mine chiar ar fi util sa pot scrie text de pe casti dar aletele nu prea si nici nu prea vad de ce sa il deschid, mai astept si sa ii si spun ca sa imi gaseasca un restaurant sau ceva in timp ce eu cel putin stiu toate in orasul meu ca stau de 20 de ani aici, dar si in orase mai mari sau in locatii unde inca nu ai fost, poti sa scrii frumos in Maps, Restaurants sau ce vrei si iti cauta in jumatate timp cat sa faci cu SIRI! Eu acum folosesc VLingo pe iPhone 4 ca eu asa de iarna ca port manusi ma enerveaza sa tot iau jos si scot iphoneul din buzunar fac apeluri cu Vlingo, l-am pus din Activator pe Butonul Power short hold sa imi activeaza Vlingo si nu trebuie sa scot din buzunar, vorbesc prin casti!

  4. @Domnul Avocat periculos e sa si fumezi , periculos e sa mergi si pe strada … Ce poate fi asa periculos? Singura teama a mea e sa nu-mi bubuie telefonul , in rest chiar nu ma intereseaza restul…
    @zaone macar ne anunti ca a aparut updateul? 😀

  5. @Zaone : Trimite tot la server pe adresa lui de ip ! O sa îți arat un tutorial cum arată toată treaba asta @ Alin Cristian de asemenea !!