Gameloft lanseaza o noua versiune a Hero of Sparta 2, isi cere scuze fata de utilizatori

   Zilele trecute v-am spus ca jocul Hero of Sparta 2 a devenit gratuit in App Store pentru ca Gameloft a implementat in el bannere publicitare ce ar trebui sa acopere banii generati de vanzarea aplicatiei. Din pacate aceasta schimbare a iritat multi dintre utilizatorii care au achizitionat aplicatia asa ca astazi Gameloft a anuntat pe pagina sa de pe Facebook ca jocul este din nou disponibil pentru o anumita suma de bani iar bannerele publicitare  au fost scoase. Practic acum Hero of Sparta 2 este disponibil pentru vechiul pret de 3.99/5.49€ insa vine fara bannerele publicitare care au generat atatea probleme.

Gameloft wishes to apologise to the fans of Hero of Sparta 2 given the poor gaming experience, brought by the free version. We acknowledged the advertisement included into the game deteriorated the gaming experience. We have now completely removed all ads from the game and switch [sic] it back to its previous status on the Appstore. Thank you for sharing your feedbacks [sic] and for being a Gameloft fan.

   Cei de la Gameloft au recunoscut ca strategia lor de marketing a fost gresita si au reparat eroarea iar pentru a face asa ceva este nevoie de curaj. Eu le spun bravo pentru decizia de a isi recunoaste greseala si de a o repara.