Iata cum arata o tableta iPad de 7.85 inch in comparatie cu una de 9.7 inch

7

   In ultimele saptamani au aparut tot mai multe zvonuri care incearca sa induca utilizatorilor ideea ca Apple pregateste lansarea unei tablete iPad cu ecran de 7.85 inch. Desi Steve Jobs era ferm impotriva lansarii unui asemenea produs, “surse” din interiorul fabricilor partenere ale Apple sustin ca in momentul de fata compania testeaza si este pregatita sa lanseze o tableta cu ecran de 7.85 inch. Zvonuri vor exista tot timpul iar Apple rareori lanseaza produse 100% conforme cu ele insa cei de la MacRumors au facut cateva imagini in care ne demonstreaza cum arata o tableta iPad cu ecran de 7.85 inch.

We’re not not making a 7-inch tablet because we don’t want to hit a lower price point. We just believe it’s too small to hit the user experience people want. When we make decisions, it’s not about cost, it’s about value when you factor in the software. We’re all about the best products at aggressive prices.

   Imaginile in format complet le puteti descarca de aici si cu ajutorul lor veti putea intelege cat de diferita ar fi o tableta cu un asemenea ecran. La interfata nu exista o diferenta foarte mare pentru ca iconitele si elementele de UI arata in mare parte la fel, poate chiar mai bine avand in vedere ca spatiul pe care sunt afisate este mai mic. EU unul deocamdata nu vad rostul unei tablete iPad cu ecran de 7.85 inch din moment ce actualul model are vanzari atat de bune insa Apple ne-a demonstrat de multe ori ca exista lucruri de care avem nevoie chiar daca nu stiam acest lucru si ar putea repeta istoria anul viitor.

   Daca cititi acest articol de pe o tableta iPad atunci deschideti aceasta imagine pentru a vedea cat de mica este o tableta cu ecrand e 7.85 inch fata de ceea ce tineti acum in mana.