iTunes Match este disponibil in 17 tari de pe glob

1

   Saptamana trecuta compania Apple a lansat international serviciul iTunes Match dupa ce trimisese initial din greseala anuntul de lansare catre utilizatorii din cateva tari de pe glob. Atunci serviciul devenea disponibil pentru utilizatori insa la scurt timp inscrierile pentru abonamente erau suspendate iar acum totul pare sa fi revenit la normal. Aseara Apple a publicat pe site-ul sau si primele informatii in legatura cu noul serviciu si conform acelui document acum iTunes Match este disponibil in urmatoarele 17 tari de pe glob :

Australia, Belgia, Canada, Cipru, Cehia, Elvetia, Franta, Germania, Ireland, Luxembourg, Malta, Mexic, Marea Britanie, Noua Zeelanda, Slovacia, Spania, si in final SUA.

   Desi serviciile sunt disponibile in atat de multe tari, doar in SUA o anumita parte din continut poate fi redescarcat prin iTunes iar in restul tarilor redescarcarea este imposibila. In Romania nu se prefigureaza o lansare a iTunes Match in viitorul apropiat si trebuie sa retineti ca noi nu putem descarca nici macar filme prin iTunes deci vom avea destul de mult de asteptat.