Uita-te spre cer, zaone ti-a scris un mesaj!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H6VpoU6vAUU[/youtube]

   Realitatea augmentata este probabil una dintre cele mai interesante tehnologii dezvoltate vreodata pentru smartphone-uri deoarece cu ajutorul ei putem combina lumea virtuala si cea reala intr-un mod extrem de placut. Poate stiati, poate nu stiati, insa cei de la Orange au o platforma foarte interesanta numita www.Scriepecer.ro care ne permite sa “scriem” mesaje prietenilor nostri folosind realitatea augmentata. De pe site-ul Orange putem scrie orice fel de mesaje si le putem plasa in orice locatie din Romania iar folosind aplicatia Layar, pentru realitate augmentata, le putem viziona foarte simplu si usor.  Totusi pentru a folosi aplicatia trebuie sa scrieti mesajul iar site-ul celor de la Orange poate fi folosit si de pe un smartphone deci oriunde ati fi puteti scrie rapid un mesaj interesant.

   Daca vrei sa urezi cuiva Sarbatori Fericite cred ca www.ScriePeCer.ro este unul dintre cele mai originale moduri in care poti face acest lucru. Platforma permite introducerea de text personalizat insa daca nu va simtiti inspirat puteti folosi un text predefinit sau una dintre imaginile 3D disponibile deci doar imaginatia voastra limiteaza modul in care va puteti surprinde persoana iubita sau chiar un prieten. Mesajele predefinite sunt aprobate instant iar cele personalizate apar in maxim 48 de ore. Pentru ca eu va iubesc pe toti si pentru ca vreau sa va urez un Craciun Fericit, am scris in cateva orase mari din Romania un mesaj pentru voi. Mesajul l-am publicat chiar in centrul fiecarui oras si daca il descoperiti va rog sa il lasati intr-un comentariu

   Pentru a scrie mesaje persoanelor dragi trebuie sa accesati site-ul www.ScriePeCer.ro iar pentru a vedea mesajele trebuie sa aveti aplicatia Layar si un iPhone sau orice alt smartphone dotat cu o camera si un chip GPS.