Orange Explorer – aduce la viata artistul din tine in statiile de metrou din Bucuresti

  Realitatea augmentata incepe sa devina din ce in ce mai utilizata de catre companiile care vor sa ofere posesorilor de smartphone-uri moduri interesante de a isi utiliza propriile dispozitive. In decembrie va spuneam ca Orange va permite sa scrieti mesaje pe cer cu ajutorul realitatii augmentate, iar acum Orange va da posibilitatea de a “colora” metroul bucurestean folosind aceeasi tehnologie. Printr-un concurs derulat de Orange aveti posibilitatea de a vizualiza in metroul din Bucuresti creatile artistice ale catorva dintre cei mai renumiti grafferi romani.

  In 8 statii de metrou din Bucuresti, plus muzeul Grigore Antipa, cei de la Orange au instalat panouri gigant care contin markere ce va prezinta grafitti-urile pe care, in parte, le vedeti in imaginile acestui articol. Pentru a vizualiza aceste grafitti-uri trebuie sa descarcati aplicatia Orange Explorer din App Store, sa o deschideti, sa alegeti optiunea Graffiti daca va aflati intr-o statie de metrou sau optiunea Muzeul Grigore Antipa daca va aflati acolo, sa apasati butonul Scaneaza si sa indreptati camera catre patratul negru pentru a vedea grafitti-ul. Aplicatia listeaza toate statiile de metrou in care gasiti graffiti-urile si la scanarea fiecaruia aveti posibilitatea de a vedea un film cu making of-ul creatiei, aveti posibilitatea de a face o poza acelui grafitti si desigur aveti posibilitatea de a partaja acea poze pe cele mai importante retele de socializare. Cei de la Orange au construit o foarte frumoasa poveste in jurul acestor grafitti-uri si va las pe voi sa o descoperiti, incepand chiar de aici cu markerele de mai jos si continuand in metroul din Bucuresti.

  Daca sunteti un graffer amator/profesionist sau un simplu iubitor al artei, atunci Orange are pentru voi un concurs in care va da posibilitatea de a va publica creatia in statiile de metrou din Bucuresti. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aceasta pagina, sa va incarcati creatia pe website si sa asteptati pana cand un juriu format din 10 grafferi romani va alege cele 2 creatii care vor fi publicate saptamanal in metroul din Bucuresti. Sunt 4 saptamani de concurs, creatia voastra poate fi afisata timp de o saptamana in interiorul unor statii de metrou asa ca va recomand sa va inscrieti.

Daca doriti doar sa vizionati creatiile, atunci descarcati aplicatia Orange Explorer din App Store si explorati povestea construita de Orange in metroul din Bucuresti

Pretul initial:
Numele:
Orange Explorer

Gratuit

s





Developer: Orange Romania S.A.
Categoria: Entertainment


Descriere: Aplicatia Orange Explorer iti permite sa interactionezi cu mediul inconjurator intr-un mod complet surprinzator, folosind tehnologia Augmented Reality.
Cu ajutorul aplicatiei poti descoperi prima expozitie…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.9 Mb