Video: Aplicatia pentru iPhone care simplifica prezentarile in CAD

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83Zf8pfZG9g[/youtube]

  iDevice-urile sunt dispozitive extrem de versatile care pot fi utilizate pentru o varietate de task-uri iar in clipul video de mai sus avem demonstrata o noua metoda de a face prezentari folosind CAD. iDevice-ul echipat cu o aplicatie speciala permite utilizatorilor sa controleze prezentari in CAD facute folosind un Mac. Aplicatia foloseste giroscopul terminalelor iPhone 4/4S si ecranul tactil pentru a permite utilizatorilor sa controleze prezentarea iar totul poate fi aplicat pentru orice fel de prezentari.

It’s designed to be able to control the model all in one hand, so as you discuss a design and control it passively. From my experience, I generally need my other hand to make extravagant gestures (everyone knows you can’t talk about a design without doing so).

  Ideea este foarte interesanta si poate reprezenta un punct de plecare pentru dezvoltatorii de aplicatii care ar putea face aplicatii cu functii asemanatoare insa pentru alte sisteme de prezentare. Mai jos aveti o demonstratie a modului in care functioneaza o aplicatie pentru iPad conceputa de aceeasi companie si disponibila deja in APp Store.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V7V-UkDQUQo[/youtube]