Spire – prima metoda care iti permite sa instalezi Siri legal pe orice iPhone sau iPod Touch

48

  In cursul serii trecute chpwn a lansat in Cydia un tweak numit Spire care, conform lui, reprezinta cea mai buna metoda de a instala Siri pe iDevice-urile noastre. Spire instaleaza Siri pe orice iPhone sau iPod Touch jailbroken pe iOS 5 si preia toate fisierele necesare pentru Siri direct de pe serverele Apple. Intreg pachetul de instalare are in jur de 100 de MB insa la finalul instalarii nu veti putea utiliza asistentul Siri deoarece acesta nu se va putea conecta la serverele Apple pentru ca nu este autorizat cu un UDID de iPhone 4S.

However, Spire is not a complete solution. Apple still requires authorization to use Siri, so information from an iPhone 4S is still required. To insert this information, Spire allows you to enter your own proxy server address. I’ve put up a list of my ideas on how you might get access to a proxy; hopefully you can figure something out. Spire uses a new method to obtain the files necessary for Siri, so it doesn’t have the copyright issues encountered by previous attempts. Similarly, rather than directing all traffic through a specific proxy server (and the associated privacy issues), Spire allows you to specify your own proxy server.

   Din pacate fara acel proxy server nu veti putea testa nici interfata conceputa de Apple pentru asistent insa daca doriti sa obtineti mai multe de la el va trebui sa va configurati un proxy server pentru Siri sau sa va jucati folosind unul al unui prieten. Practic Spire este prima metoda 100% legala de a instala Siri pe orice iPhone sau iPod Touch cu iOS 5 insa asta nu iti garanteaza faptul ca vei putea folosi efectiv Siri pentru ceva. Spire este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss, pachetul are 100 de MB insa dupa instalare nu veti avea un Siri functional.

   Spire nu este compatibil cu solutia de semitethered jailbreak oferita de BigBoss. Dupa instalarea Spire veti fi intampinati de imaginea de mai jos cand veti incerca sa utilizati Siri. In Settings>Spire puteti introduce adresa unui proxy pentru Siri, daca aveti unul. Cand solutia de untethered jailbreak va fi lansata pentru iPhone 4S vom putea folosi Siri fara probleme pe orice iPhone sau iPod Touch.