Apple a activat de cel putin 12 ori mai multe iDevice-uri in perioada sarbatorilor, intrece activarile pentru Android

 Perioada sarbatorilor de iarna este extrem de profitabila pentru Apple deoarece lumea cumpara enorm de multe produse ale companiei. In perioada 23 – 26 decembrie Apple a activat in medie de peste 12 ori mai multe iDevice-uri decat in mod normal si graficul de mai sus ne arata informatii din cateva locatii de pe glob. In SUA si Germania Apple a intrecut fara probleme activarile pentru Android OS insa in Coreea de Sud si Suedia lucrurile au fost complet diferite. Desigur ca diferentele in vanzari dintre SUA/Germania si Coreea de Sud/Suedia sunt enorme iar in final Apple a activat de 12.5 ori mai multe terminale decat in mod normal iar Google de 12 ori mai multe terminale Android.

Apple iOS and Android devices were apparently popular gifts worldwide over the holiday weekend, with the number of new devices seen by Localytics over 12 times higher than previous weekends. Global growth in the two competing platforms was virtually tied, but with strong regional differences across the Americas, Europe and Asia.

 Informatiile vin de la compania Localytics care analizeaza peste 200 de milioane de terminale din intreaga lume. Datele au fost culese din aplicatii disponibile pentru platformele iOS si Android OS iar vanzarile inregistrate de Apple si producatorii de terminale Android sunt cu adevarat impresionante. Extrem de impresionant este faptul ca Apple de una singura a reusit sa activeze ma multe terminale decat toti producatorii de terminale Android la un loc iar asta spune extrem de multe despre popularitatea iDevice-urilor.

  Mai jos aveti si o comparatie privind cresterile inregistrate de ambele platforme in cateva tari de pe glob. Numerotarea este facuta in functie de procentul de crestere inregistrat de fiecare platforma in respectiva tara.