iPhone 5 construit folosind plastic sau cauciuc disponibil in toamna anului 2012

   Doar putin peste doua luni au trecut de la lansarea iPhone 4S si cei de la BGR deja au detalii in exclusivitate in legatura cu noul iphone 5. Ceea ce vedeti in imaginile de mai sus nu este o tableta iPad 2 “intrata la apa” ci este “posibilul” viitor iPhone 5 pe care Apple l-ar putea lansa chiar in toamna anului viitor. Noul terminal ar urma sa aiba o serie intreaga de schimbari si totul incepe cu o carcasa de aluminiu in partea din spate plus material cauciucat sau plasticat in lateralele dispozitivului. Materialul va fi amplasat intr-o maniera similara cu partea de aluminiu a terminalelor iPhone 3GS si va face legatura dintre ecran si carcasa din spate.

It will join the glass iPhone face with a new aluminum back plate. It will also cover a redesigned antenna system that surrounds the device, allowing Apple to build the rear case out of aluminum without having to use a large plastic insert above the antennas as the company does on its iPad 2 Wi-Fi + 3G.

   Materialul folosit pentru a face aceasta legatura ar putea fi similar cu cel utilizat in carcasele Bumper si in teorie Apple doreste sa refaca iPhone 3G/3GS insa cu alte materiale si un design usor diferit. Ce se va intamplat cu antenele care inconjoara actualele terminale iPhone 4/4S? Ei bine ele vor fi acunse in carcasa din spate si teoretic ar trebui sa funcitoneze la fel de bine.

   Adevarul este ca baietii de la BGR au dat tot felul de zvonuri vara trecuta asa ca informatiile de ma sus sunt probabil doar o tentativa de a mai atrage putina atentie pe sfasit de an. Luati totul ca un simplu zvon care ar putea fi extrem de departe de adevar.