Concurs: Alege produsul Apple al anului si castiga un premiu oferit de evoMAG.ro

   Anul acesta a fost destul de complicat pentru Apple, compania schimband data de lansare a terminalului iPhone 4S din cauza problemelor avute in dezvoltarea dispozitivului dar pierzandu-si si legendarul lider. Chiar si asa, ultimul trimestru fiscal al anului 2011 ar putea fi cel mai profitabil din istoria companiei din Cupertino iar iPhone 4S pare a fi dispozitivul care genereaza cele mai mari vanzari. Totusi anul acesta Apple a lansat nu doar un nou terminal iPhone ci si tableta iPad 2 sau noi versiuni ale MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Mini si Mac OS X Lion.

   Voua va revine sarcina de a alege cel mai bun produs Apple al anului si in schimbul unui vot dat sondajului de mai jos sunteti automat inscrisi in concursul organizat impreuna cu evoMAG.ro. In cadrul acestui concurs puteti castiga unul din cele doua vouchere de 100 de RON oferite de evoMAG.ro. Pentru a participa la concurs trebuie sa:

  • sa ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook;
  • sa dati un retweet(pe Twitter) sau un share(nu like) pe Facebook acestui articol, pe contul vostru, folosind butoanele de mai jos;
  • sa votati in sondaj cel mai bun produs Apple al anului;
  • si sa lasati un comentariu cu textul ParticipVa rog sa comentati logandu-va cu, contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul.

   Acestea fiind spuse, iata cele mai importante linii de produse lansate de Apple anul acesta:


   Concursul se va incheia pe 31.12.2011 la ora 12:00. Castigatorii vor fi anuntati pe 02.01.2011.