Castigatorii concursului organizat de iDevice.ro si evoMAG.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f8ihGwjtLso[/youtube]

  Saptamana trecuta v-am cerut sa alegeti produsul Apple al anului si cu ajutorul celor de la evoMAG.ro v-am oferit posibilitatea de a castiga doua vouchere de 100 de RON fiecare iar mai jos ii aveti pe cei 2 castigatori. Conform voturilor voastre(1100 in cele 3 zile de concurs) iPhone 4S este produsul Apple al anului desi smartphone-ul a fost lansat abia in luna octombrie a anului trecut. Tableta iPad 2 a fost clasata pe locul al doilea si linia de MacBook-uri a celor de la Apple a ocupat pozitiile imediat urmatoare. Mac Mini a fost votat de voi ca fiind cel mai putin important produs al anului si aici se incheie totul.

  Probabil va intrebati de ce vedeti mai jos 5 nume in loc de 2, ei bine primii doi sunt castigatorii si urmatorii 3 sunt rezerve iar daca vreun castigator este descalificat, o rezerva ii va lua locul in ordinea prezentata mai jos. Desi de aceasta data nu este nevoie de rezerve, asa vor fi organizate in viitor concursurile de acest gen.

Rezerve

   Le multumesc din nou celor de la evoMAG.ro pentru sponsorizare si va recomand sa ramaneti aproape deoarece alte concursuri vor urma luna aceasta.

8 COMENTARII

  1. iar am castigat… erau asa de bine veniti, ca mi se stricase boxele…. 🙂 Felicitari Castigatorilor ( tot anu o sa castigati 😛 )

  2. Zaone, am castigat experinta :D, trebuie sa fii optimist, cine stie cum ma trazneste si pe mine norocul…felicitari pentru concurs 🙂