Prima Pagina concurs Castigatorii concursului organizat de iDevice.ro si evoMAG.ro

Castigatorii concursului organizat de iDevice.ro si evoMAG.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f8ihGwjtLso[/youtube]

  Saptamana trecuta v-am cerut sa alegeti produsul Apple al anului si cu ajutorul celor de la evoMAG.ro v-am oferit posibilitatea de a castiga doua vouchere de 100 de RON fiecare iar mai jos ii aveti pe cei 2 castigatori. Conform voturilor voastre(1100 in cele 3 zile de concurs) iPhone 4S este produsul Apple al anului desi smartphone-ul a fost lansat abia in luna octombrie a anului trecut. Tableta iPad 2 a fost clasata pe locul al doilea si linia de MacBook-uri a celor de la Apple a ocupat pozitiile imediat urmatoare. Mac Mini a fost votat de voi ca fiind cel mai putin important produs al anului si aici se incheie totul.

  Probabil va intrebati de ce vedeti mai jos 5 nume in loc de 2, ei bine primii doi sunt castigatorii si urmatorii 3 sunt rezerve iar daca vreun castigator este descalificat, o rezerva ii va lua locul in ordinea prezentata mai jos. Desi de aceasta data nu este nevoie de rezerve, asa vor fi organizate in viitor concursurile de acest gen.

Rezerve

   Le multumesc din nou celor de la evoMAG.ro pentru sponsorizare si va recomand sa ramaneti aproape deoarece alte concursuri vor urma luna aceasta.

 • catalin

  iar am castigat… erau asa de bine veniti, ca mi se stricase boxele…. 🙂 Felicitari Castigatorilor ( tot anu o sa castigati 😛 )

 • Really, ce ai castigat?:))

 • Ce se facuse boxele? Mai bine nu ziceai nimic!!

 • @zaone o sa primesc pe email ceva in legatura cu castigul? ms

 • catalin

  Zaone, am castigat experinta :D, trebuie sa fii optimist, cine stie cum ma trazneste si pe mine norocul…felicitari pentru concurs 🙂

 • Dan

  Ehee, e prima oara cand castig ceva online. Am si eu aceeasi intrebare ca si Best Man. 🙂

 • Veti primi codurile pe email, nu cred ca se va intampla azi.

 • Felicitari cataline, felicitari castigatorilor. Salut Zaone. (( :)))