Cand e bine sa incerci o noua solutie de jailbreak?

Ā  Ā Imediat dupa lansarea unei solutii de jailbreak milioane de utilizatori se grabesc sa o testeze pe propriile terminale nestiind ce probleme ar putea intampina in utilizarea sa. De-a lungul anilor am observat ca absolut toate solutiile de jailbreak aveau diverse probleme care scoteau “peri albi” utilizatorilor insa erau rezolvate in cateva update-uri consecutive de catre dezvoltatorii lor. Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.0.1 nu este o exceptie si cele doua update-uri lansate de Dev Team pentru redsn0w ieri si azi dovedesc acest lucru.

Ā  Ā Cand este bine sa incerci o noua solutie de jailbreak? La macar doua zile de la publicarea ei deoarece dezvoltatorii reusesc sa repare problemele existente si dupa doua zile ai sanse foarte mari sa gasesti un program 100% functional.

34 COMENTARII

  1. inca stau cuminte…:)))…bine gindita treaba asta si postata…+1000….ar trebuit sa fii si de fapt ai fost “Dumnezeu pentru o zi”….imi aduce aminte de faza cu e-mail-uri-le….felicitari!!!

  2. Am observat si eu asta chiar daca nu am folosit nicio solutie noua de jailbreak pentru ca aveam telefon mai vechi.. Cand o sa apara pentru 4S e bine de asteptat un pic pana se rezolva anumite probleme. Parca si cu baseband de ipad la inceput nu se stia de problema gps-ului ca nu va fi functional… Cine s-a grabit a cam avut de suferit in privinta aia.:)

  3. Corect dream , si eu am patit treaba cu gps-ul raman la 4.3.3 pana ce toate programele vor fi compatibile cu ios 5 deocamdata 4.3.3 este cel mai bun pentru mine

  4. Si eu am facut jailbreak la cateca ore de la aparitie si nu am nici o problema daca o sa apara si o solutie de unlock vom fi cu adevarat fericiti šŸ™‚

  5. Eu am instalat solutia de untethered la 5 minute dupa ce a fost anuntata aici. Nu am avut probleme decat cu repo-urile din Cydia insa observ ca incepand de azidimineata s-a rezolvat si aceasta problema. Mentionez ca aveam deja tethered si tot ce am facut a fost sa instalez Corona.

  6. Eu am facut jailbreak chiar cand a aparut solutia de untethered pt iOS 5.0.1 si am regretat…ca am facut acest update….dar problemele s-au rezolvat de la sine

  7. e in firea omului sa fie nerabdator , mai ales dupa atata asteptare , cei cu experienta stiu in ce se baga si o fac din pasiune šŸ™‚ , nu-i inteleg pe cei care sunt novici si care majoritatea se baga fara sa aiba nicio idee si dupa se plang ca si-au blocat telefonul sau mai stiu eu ce . Ptr ei cred ca acest post trebuie scris undeva la vedere cu rosu :))

  8. Stie cineva cand va aparea oficial noua versiune 5.1 a iOS?? Ca vreau sa mai astept pana sa fac update la 5.0.1 si untethered, sa se mai rezolve din probleme. Si mi-e teama sa nu astept prea mult.

  9. zaone, mai stii ceva despre situatia unlock-ului la baseband-ul 4.10.01 (sau celelalte versiuni nedecodabile)? Se lucreaza la ceva sau ramanem cu gevey? Mersi

  10. Am facu jailbreak pt 5.0.1 cu prima versiune de redsn0w si nu prea sunt multumit deoarece imi ocupa foarte mult din memorie ceea ce cred ca nu este asa normal si plus de asta imi da ceva erori la cydia si as vrea sa-l sterg daca ma poti ajuta si dupa aceea sa fac un jailbreak cu beta 3 de la redsn0w. Thk

  11. @Zaone, zi-mi, te rog, in caz ca fac acum acest untethered jailbreak, iar in februarie trebuie sa plec in Grecia, o sa-mi pot decoda iPhone 4 cu 5.0.1 atunci, cu cartela greceasca? Adica asta depinde doar de pastrarea baseband-ului 04.10.01?

  12. @Victor Bulgar : daca ai Gevey poti sa folosesti cartela din orice retea din lume , iar baseband-ul 04.10.01 este ultimul care poate fi folosit cu Gevey , deci nu updata basebandul (nu fa update din itunes) -> astea pentru telefoanele blocate.
    Pentru cele neverlocked nu este nici o problema.

  13. Buna dimineata Romaniaaa !!!! Articolul asta trebuia sa apara inaintea celui cu anuntarea lansĆ¢ri solutiei de jailbreak !!! De acord cu Sebastian cu rosu, litere mari si subliniate !! Oricum e bine venit si acum .

  14. Cred ca mai bine așteptăm,nu Ć®mi merg decĆ¢t 15% din aplicații plus ca nu am reușit sa fac restore from backup

  15. Eu am facut cu redsnow beta 1 si nu am avut nici o problema..parca sa zic ca a avut semnal mai slab dar insesizabil..despre bb am cartela operatorului vdf ro si nu imi fac probleme..nush ce ar reglementa acest beta3 ptr mine daca toate merg bine..nu folosesc nici prea multe teakuri,majoritatea fiind native in ios..soo..

  16. Am jailbreakuit 2iphone 4 amandoua blocate si decodate cu gevey sim. Amandoua functioneaza perfect……nu cred ca am avut noroc, solutiile sunt functionale.

  17. Din cele doua iphone 3gs , pe unul m-am riscat si am pus 5.0.1 , trecand de la 4.3.3 . Oameni buni, primul iphone cu 4.1 incarca mai repede pagini mai complexe decat al doilea cu 5.0.1 , cum e posibil asa ceva? Ceva e putred…cred ca trebuie sa o iau de la capat šŸ™ .

  18. Eu am fost printre primii care au testat JBMe3.0 (iPad 2),cand a aparut,asa a fost si cu iOS5.0.1.Eu nu am intampinat nici-un fel de probleme.Cand va aparea pentru 4S,il pun imediat šŸ˜€

  19. Eu cred ca mai astept.am 4.3.3 cu jb si merge perfect.nu prea vad motive sa trec la 5.0.1.oricum sunteti cei mai tari .iphone rules!

  20. testat redsn0w beta 1.2 si 3 toate sunt bune ….cu beta 3 am semnal super, 3g perfect …..eu am facut custom ipsw bb. cu jail si ultrasn0w…totul perfect ….. vin de la 4.3.3 bateria tinea mai mult …e super sunt multumit ….

  21. salut. aseara am facut jailbreak unthetered 5.0.1 cu snowbreeze si vreau sa zic ca sunt foarte incantat de noul sistem de operare, chiar e ok, bateria tine mai mult, se misca foarte bine, si astept sa se rezolve si problema cu ibooks. deci se merita un upgrade al ios-ului. recomand:D!!

  22. @zaone eu am untether prin pachetul Corona 5.0.1 Untether ver. 1.0-3 si nu am probleme legate de iBook dar asta fiind ca am avut tether jailbreak pe iOS 5.0.1