Siri isi arata latura agresiva, injura un tanar intr-un magazin

   Siri este conceput pentru a fi un sistem pasnic, respectuos, capabil sa ofere raspunsuri destepte pentru orice utilizatori. Din pacate Siri functioneaza in baza intearctiunii umane si din aceasta cauza un tanar a fost injurat de asistentul vocal al celor de la Apple instalat un iPhone 4S dintr-un magazin britanic. Tanarul era impreuna cu mama sa in cautarea unui cadou de Craciun si au hotarat sa testeze un iPhone 4S. Tanarul l-a intrebat pe Siri cati oameni exista pe planeta si in locul unui raspuns corect Siri i-a spus : Shut the fuckup, you ugly t***.

Charlie’s horrified mum Kim said: “The phone was a demo version and was low enough on the shelf for Charlie to have a go with it. He asked it a simple question and we couldn’t believe the filth it came out with.

“I thought I must be hearing things. So we asked again and the same four-letter stuff blared out.

“I asked for the manager and after staff heard it they agreed to unplug it.”

   Singura explicatie pentru acest raspuns sta in posibila redirectionare a traficului facut de Siri catre un proxy deoarece raspunsul mai putin ortodox a fost primit si de angajatii Apple care au investigat problema. Indiferent care ar fi cauza problemei, e clar ca multe lucruri de acest gen vor fi incercate in magazinele Apple din intreaga lume.

21 COMENTARII

  1. “Call me Shut the fuckup, you ugly t***” … “From now on I’ll call you Shut the fuckup, you ugly t***” … A facut cineva o glumită si ajunge stire internationala :))

  2. Cred ca erea posedat telefonu 🙂 … And btw, am iphone 3gs de un an si tot nu stiu cum sa resping apelurile daca telefonu este blocat, imi apare doar slideul cu Slide to answear <.< cum pot sa resping apelurile daca telefonu e blocat?

  3. si btw!!! nu ii nici un server proxy!! nu stiu cine o inventat prostia asta!! este de vina doar o persoana, care a facut o gluma! a creat un contact cu numele de: SHUT DE F***….., si a selectat din meniul siri( de la setari) ca acel contact sa fie titularul telefonului ( adica de unde sa ia siri , adresa unde locuiesti, si unde stai etc ~ informatii despre tine )!! deci este doar un contact aiurea!
    Nu are cum APPLE sa aibe asa o bresa in securitatea lor!!! Sunt prea buni! 😀

  4. Auzi vlad, se vede ca nu ai Siri ca altfel ai fi stiut cum sta treaba. Siri iti rosteste numele doar daca il intrebi what is my name sau who’s your daddy. Cand intrebi cate persoane sunt pe pamant face o interogare la serverele wolfram alpha. Asta e valabil pentru toti expertii care cred in teoria cu schimbarea numelui contactului.

  5. @andrei : daca primesti apel , apesi pe lock button si se opreste sunetul si vibratia si daca mai apesi inca o data respingi apelul

  6. Eu am facut gluma asta unui prieten “Call me idiot” … si chiar a fost funny. Cat pentru “desteptii” cu bresa in securitatea Apple, Siri are probleme … etc, mai bine cititi articolul si atat, lasati comentariile ca va faceti de râs 🙂

    Sarbatori fericite !

  7. e fake… observati cum ‘S’hut ‘T’he ‘F’uck …..sunt scrise cu majuscule…e clar ca siri il vede ca un nume…sau mai multe in cazu asta

  8. Chiar daca toti va plangeti ca siri nu functioneaza cum trebuie stiati de la bun inceput ca in romania nu se poate folosi…deci siri este inutil si il folosim doar pentru a ne amuza … daca vrem sa scriem un mesaj , sa setam alarma, sa vedem vremea foarte multi o fac manual si nu prin intermediul siri…momentan nu cred ca trebuie sa ne dam loviti ca nu ne functioneaza pentru ca este inutil…si imi pare rau ca nu pot sa il folosesc asa cum altii precum americanii o fac.