Video: Samsung vs Apple in razboiul spoturilor publicitare

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vSAje0EgYjY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y-GiojYnjgk[/youtube]

   Unii spun ca Samsung ar fi “furat” nu doar actrita clipului facut de Apple pentru promovarea iPhone 4S ci si ideea de regizare a spoturilor publicitare. Eu spun ca Samsung merge pe directia buna si incepe sa faca spoturi publicitare care atrag utilizatorii in loc sa ii jigneasca. Voi ce parere aveti, sunt chiar atat de similare cele doua clipuri video?

16 COMENTARII

  1. Pe langa aceste clipuri, de fiecare data cand vad clipul de promovare al telefonului Galaxy NEXUS ma gandesc la clipul Apple cu Think Different din 1997. Poate doar mi se pare ca este aceasi idee….. Oricum ultimele video-uri de la samsung sunt chiar interesante.

  2. Nu e bine sa ii loveasca Kim ca si apple ia produse de la samsung, dar oricum intrec orice limita, ce poti sa zici nishte CLONARI

  3. Dar oare nu au un contract de exlusivitate pt componentii reclamelor ?? Cum e posibil ca aceiasi sa faca reclame si la unii si la altii!??? Eu nu inteleg!! Oare Apple nu a facut un contract de exclusivitate cu agentia de publicitate!!??? Breveteaza chestii care sunt doar ideei si prototipuri si o astfel de chestie nu!! Ma gandesc ca au reglato deja pt nu am vazut clipul asta de la Samsung pe tv. Si doar pe youtube …..

  4. Am de la samsung aproape orice ( tv , monitor , frigider etc … ) , dar telefon , NO WAY ! Nu pot sa-i sufar pentru ca au copiat +70% APPLE !

  5. Intr-adevar Samsung a copiat stilul specific reclamelor Apple in care sunt intruchipate momente placute din viata familiala/ cu prietenii acompaniate de o melodie de fundal care inspira o stare pozitiva, pentru a lasa impresia ca folosind produse Apple, iti vor face viata mult mai usoara (intr-un fel e adevarat, de asta am si ales un iPhone in locul unui telefon cu Android). Pe deasupra (din cate observ), au ales-o si pe fata din reclama cu i4S, ceea ce accentueza ideea de marketing asemanatoare cu Apple.

  6. Nu e aceasi fetita,e clar ca buna ziua,trebuie sa fi un pic atent la detalii.De aici incolo orice discutie in sensul “furatului de actrite” este in zadar.Nu-i nici Samsung chiar asa de batut in cap sa angajeze o fetita care e asociat cu imaginea Apple.De parca n-ar fi milioane de fetite dispuse sa joace intr-un commercial Samsung.

  7. Nu cred ca a furat ceva Samsung la reclama asta. Adica hai sa fim seriosi … e o reclama ca oricare alta (ma refer la cea de la Samsung) , mi se pare neinspirata si decat prezinta produsul . Eu cand dau play la reclamele de la Apple , numai melodia trebuie sa o ascult si parca te incanta produsul.

    Cred ca Apple pune mai mult suflet / intiativa in reclame decat multi. Reclama mea preferata ca si idee este cea de la iPod Nano 6th Generation .

  8. …doar nu Samsung sau Apple creeaza spoturile, ci firme terte, care se ocupa doar cu asa ceva…cei de la S sau A isi dau cu parerea, despre cat de bine le sunt prezentate produsele si ideile despre acestea….