Prima Pagina Apple Utilizarea Siri cu serverele Apple poate fi destul de complicata deocamdata

Utilizarea Siri cu serverele Apple poate fi destul de complicata deocamdata

  De saptamana trecuta avem disponibil in Cydia tweak-ul Spire si cu ajutorul sau putem instala legal Siri pe iPhone 4, iPod Touch 4G, etc. Problema cu acest tweak sta in faptul ca el nu permite conectarea la serverele Apple dar permite utilizarea unui proxy pentru a rula comenzi. Acum chiar daca aveti un proxy facut de voi care sa raspunda la comenzi predefinite veti avea nevoie si de un iPhone 4S pentru a utiliza Siri cu serverele Apple. Conform lui iH8sn0w, este nevoie ca in fiecare zi sa preluati cheile de inregistrare ale Siri pentru a putea utiliza asistentul si de pe vechile iDevice-uri.

  Procesul este desigur complex si nu este la indemana oricui, lucru extrem de adevarat si pentru construirea unui proxy pentru Siri. Multi dintre voi vor sa foloseasca Siri pe propriul iDevice insa deocamdata o cale legala de a avea acces la serverele Apple nu exista si daca va ganditi sa va faceti un proxy va spun de pe acum ca nu aveti vreo sansa decat daca aveti cunostinte avansate despre networking si nu numai. In concluzie, probabil vom putea folosi Siri cu serverele Apple si de pe vechile iDevice-uri dar numai dupa ce solutia de untethered jailbreak pentru iPhone 4S va fi publicata.

 • TAzZ

  eu am folosit cu un proxy dp twitter si merge exact ca pe 4s aceleasi raspunsuri.

 • edgetwism

  Eu am folosit un proxy numit “buy a new iphone 4s from the store” si SIRI merge cand vrea ! E cam inutil prin Romania!

 • Eu va recomand sa stati departe de alea.

 • edgetwism

  Ma refeream la faptul ca nici pe iphone 4s nu merge cum trebuie… @zaone sa faci o postare noua in care sa recomanzi ceva huse/coveruri pentru iphone/ipad ! Ar fi chiar util pentru cititori 🙂

 • Alex Manolache

  @TAzZ da-mi te rog siteul
  Mersi
  P.S: nu sunt prea bun in proxy siri

 • Mai bine nu.

 • TC

  Mie unu siri mi se pare fail … cel putin in romania si/sau momentan, pe la noi e util cand te intreaba unu “aa frate ala e aifonu ala nou?” Si tu “da frate intreaba-l ceva…” in rest “Sorry TC, I can’t look for places in Romania”

 • Daemon

  Eu am instalat spire si …nu merge. Nu stiu cu ce intra in conflict dar nu mai pot deschide aplicatiile deloc plus ca am sesizat o usoara ingreunare in functionare…dupa dezinstalare telefonul si-a revenit.
  Are cineva idee care este cauza? Ms

 • andrew

  sfatul meu…stati de-o parte de Spire&co. pt. ca am mai citit si pe alte site-uri, inclusiv pe al lor, si multi utilizatori se plang de o ingreunare vizibila a sistemului…asteptati alta solutie pt siri 🙂