Angry Birds – cel mai descarcat joc in ziua de Craciun?

   Angry Birds este fara indoiala cel mai popular joc pentru terminale mobile si in ziua de Craciun a fost descarcat de peste 6.5 milioane de ori de catre utilizatori din intreaga lume. Descarcarile sunt contorizate pe toate platformele pe care jocul este disponibil insa App Store si Android Market sunt magazinele in care s-au generat cele mai multe dintre ele. In ziua de Craciun au fost activate peste 6.5 milioane de terminale iOS si Android iar aceasta crestere in numarul zilnic de descarcari le-ar putea fi extrem de usor atribuita.

We’re really excited to have such a massive number of new people get acquainted with Angry Birds over the holidays — we have exciting new releases lined up for 2012, and can’t wait to introduce them to the public.

   Nici un alt dezvoltator de jocuri nu a anuntat asemenea cifre pentru descarcarile zilnice si este foarte posibil ca Angry Birds sa fie cel mai descarcat joc al zilei de Craciun. Eu unul cred ca Angry Birds are nevoie de o schimbare majora pentru a ramane competitiv pe viitor insa totul depinde de cei de la Rovio.