Apple va prezenta rezultatele financiare pentru Q1 2012 pe 24 ianuarie

   Astazi compania Apple a anuntat ca pe data de 24 ianuarie va prezenta rezultatele financiare pentru Q1 2012. Facand un pas in lumea reala va spun ca rezultatele sunt de fapt pentru Q4 2011 insa Apple are un an fiscal configurat diferit fata de restul companiilor din lumea intreaga. In aceasta conferinta audio Apple ne va spune cate produse a vandut in ultimele 3 luni ale acestui an si toata lumea se asteapta ca Apple sa anunte ca a vandut in jur de 30 de milioane de iPhone-uri, aproape 15 milioane de tablete iPad si cateva milioane de Mac-uri.

   Pana atunci vom afla diverse estimari ale analistilor americani, estimari care in 50% din cazuri se dovedesc a fi extrem de diferite fata de datele prezentate de companie.

4 COMENTARII

  1. Toate companiile americane au la fel anul fiscal pentru ca anul fiscal american e din octombrie in octombrie . In Franta anul fiscal e din mai in mai .

  2. E discutabil. Eu de cateva luni ma amuz de fiecare data cand vad ca debiteaza cate un analist ceva. Stau si ma intreb de ce naiba iau aia milioane de dolari anual pentru porcariile pe care le spun despre Apple.