Prima Pagina Apple Atari convinge Apple sa retraga din App Store anumite jocuri

Atari convinge Apple sa retraga din App Store anumite jocuri

   Compania Atari a reusit sa ii convinga pe cei de la Apple sa retraga din App Store cateva jocuri care in anumite privinte se asemanau cu titluri ale companiei asiatice. Atari i-a somat pe cei de la Apple sa retraga anumite jocuri si Vector Tanks este unul dintre ele. Vector Tanks a fost conceputa dupa un titlu al celor de la Atari, titlu pentru care compania asiatica are anumite brevete de inventie si se pare ca s-a folosit de ele pentru a ii convinge pe cei de la Apple sa le respecte cererile.

Atari has reportedly been applying legal pressure to developers which it believes are infringing on its intellectual property rights, despite the developers affected claiming that attempts had been made on their part to reach an agreement.

   Aceasta nu este prima oara cand Apple retrage anumite aplicatii in urma cererilor venite din partea celor de la Atari sau din partea altor companii si cu siguranta nu va fi ultima.

 • Robert

  Salut,scuze de offtopic.Ipad-ul meu 2 recent cumparat(ieri) are o mica problema la butonul de volume down.Daca apas in mod repetat se reduce volumul normal,dar daca tin apasat se duce rapid volumul la minim(mute)Asa trebuie sa faca(la iphone nu face asa),sau este o defectiune hardware?Multumesc anticipat de raspuns(uri).

 • Asa e configurata tableta.

 • Robert

  Phiu…m-ai linistit.Credeam ca am nimerit una stricata:) Sti daca se poate configura sa mearga normal ca la iphone?Multumesc mult de raspuns.

 • B06DAN

  Depinde de ce soft ai pe ea. Eu pana la 5.0 pateam la fel. Tineam 2 sec pe volume down si se ducea repede in jos liniutele (nu ii mai vedeam rostul butonului mute.). Acum pe 5.0.1 nu mai este asa. Cred ca apple a luat decizia sa il lase normal.

 • Robert

  Am tot 5.0.1 M-am uitat in setari,am umblat pe acolo,dar tot asa face.Ma rog,nu ma deranjeaza,numai ca eram obisnuit ca la iphone.Oricum,(sa continuam cu offtopicul)intr-un exces de zel asta vara,in loc sa mai strang niste bani si sa-mi iau ipad,am decis sa-mi iau un Samsung galaxy tab p1000.Ce sa zic,…..o prastie ordinara 🙂 Am vandut-o dupa nici 1 luna de utilizare.Acum am ipad2 si ce sa zic…..asa trebuie sa fie o tableta fratioare.Pana acum nu am gasit nimic sa nu-mi placa la ea.Ms de raspuns.