Prima Pagina iOS 5 TinyUmbrella update disponibil, salveaza-ti SHSH-ul acum!

TinyUmbrella update disponibil, salveaza-ti SHSH-ul acum!

   Aseara dezvoltatorul aplicatiei TinyUmbrella a lansat o noua versiune a programului cu ajutorul caruia putem salva SHSH-uri pentru iDevice-urile noastre. Aceasta noua versiune aduce doar compatibilitate cu build-ul 9A406 al iOS 5.0.1 pentru iPhone 4S deci daca ati facut update la aceasta versiune a sistemului de operare ar fi bine sa salvati SHSH-ul acum. Chiar daca nu aveti acel build al iOS 5.0.1 pe iPhone 4S sau aveti alt iDevice, este bine sa salvati SHSH-ul pentru iOS 5.0.1 acum deoarece s-ar putea sa aveti nevoie de el dupa ce iOS 5.1 va fi lansat. Acum puteti salva SHSH DOAR pentru iOS 5.0.1 pentru aproape toate iDevice-urile, exceptie face iPhone 3GS pentru care puteti salva SHSH si pentru iOS 4.1.

  TinyUmbrella poate fi descarcat de aici: Windows, Mac OS X. Pentru a salva un SHSH trebuie doar sa instalati Java, sa deschideti programul, sa mergeti in meniul Advanced, sa debifati cererea SHSH-urilor din Cydia, sa conectati terminalul la calculator, sa il selectati din partea stanga sus si sa apasati butonul Save SHSH.

 • Andrei

  Eu am 9A405. Cum pot sa fac update la 9A406 ca sa salvez SHSH-ul?

 • Ionut

  Salut zaone…am un 3gs si un ipad 2 ambele jb unt cu 4.3.3…in cydia mi-au aparut shsh-urile pentru cele 2 deviceuri pentru 5.0.1..din cate stiu eu nu mai este necesara tiny umbrella, putand lua semnaturile cu ishshit sau bifand cererea shshurilor din cydia la urm upgrade folosind tss server..cel putin asta era valabil pentru 4.x…ramane si pentru ios 5 and above?
  multumesc frumos

 • Prin iTunes.

 • bogdan

  zaone, ajuta-ma putin , incerc sa fac update la 5.0.1 dar nu reusesc nicicum, primesc aceeasi eroare peste tot “de compatibilitate” am incercat si pe mac si pe laptop normal … nu-i dau de cap in nici un fel !
  Iphone 4s !

 • Lock!

  @zaone am 9A405 cum ii fac update???(iphone 4s)

 • @chico: Deci tu lasi comentarii aiurea doar sa raspund eu? Nice, cata minte iti trebuie ca sa faci asta?

 • Razvan

  Bun asa acum am shsh si pentru 9A406 exact ce ma interesa … acum sa faca o solutie sa poata fi folosit shsh pentru restore la 5.01b la nevoie.

 • bogdan

  @zaone, mersi am reusit!

 • Rares

  Unde vad ce SHSH-uri am salvate?

 • Hmm, uite ce-mi scrie mie… Vreo posibila rezolvare?

  – am rezolvat, nevermind –

 • Protektor

  @Rares, cand ai salvat, atunci se vede si fisierul unde sunt salvate; undeva in c/user… E un fisier denumit. shsh.

 • Salut Zaone! Acum ceva timp am bagat pe 3GS meu ios 6.0.1 (tethered). Dupa ceva timp ma enerva faptul ca era tethered si am revenit la 5.0.1(aveam shsh salvate). De atunci n-am mai facut niciun update. Acum cateva zile m-am decis sa bag 6.1.1 (in decursul timpului am mai salvat shsh in cydia) si in cydia imi apar SHSH: 4.1 , 5.0.1 , 6.0.1 , 6.1, 6.1.2 si as dori sa le salvez pe toate inainte sa trec la alta versiune a IOS , dar in tinyumbrella cand dau save shsh imi salveaza doar shsh pentru 4.1! Vreo idee cum le-as putea salva? Multumesc!