Apple ar putea implementa tehnologia Thunderbolt in iDevice-uri

Apple ar putea implementa tehnologia Thunderbolt in iDevice-uri

   In Mac-uri Apple a implementat tehnologia Thunderbolt care are in viitor menirea de a inlocui clasicul USB insa aceeasi tehnologie ar putea fi implementata si in iDevice-uri. Folodind tehnologia Thunderbolt Apple ar putea mari semnificativ viteza de transfer a datelor dar si viteza de incarcare insa mai intai compania trebuie sa gaseasca o metoda de a produce un cablu special pentru iDevice-uri. Din pacate nu vom putea transfera date intre iDevice-uri la viteze mari dar macar vom reduce timpul de instalare a aplicatiilor si cel de incarcare.

   Din implementarea tehnologiei Thunderbolt in iDevice-uri vor beneficia toti utilizatorii insa Apple ar putea face un lucru destept si ar putea permite conectarea intre iDevice-uri si nu doar intre un iDevice si un calculator/laptop/monitor compatibil. Din pacate totul este deocamdata doar la stadiul teoretic si informatiile vin dintr-un brevet de inventie inregistrat companiei Apple insa in viitor vom vedea mai mult ca sigur tehnologia Thunderbolt in iDevice-uri.

REDUCERI DE STOC! PROFITA DE PROMOTII IMBATABILE!
Articolul anteriorApple cere producatorilor figurinei Steve Jobs sa inceteze comercializarea ei
Urmatorul articolResellerii de produse Apple se plang de modul in care sunt tratati de catre Apple
  • onu

    Mai repede ar pune magnet pe cablul de incarcare. (aka MacBook)

  • edith_geo

    Salut Onu la mine sau dus pinii incarcatorului au ramas blocati in interior,rata de transfer conteaza.

  • djcata

    ar fi foarte bine sa faca asa si cu versiunea 2 a standardului ar pute fi simplu sa transferi informatii intre doua iphone de ex …daca vor bineinteles