Prima Pagina Apple Apple ar putea implementa tehnologia Thunderbolt in iDevice-uri

Apple ar putea implementa tehnologia Thunderbolt in iDevice-uri

   In Mac-uri Apple a implementat tehnologia Thunderbolt care are in viitor menirea de a inlocui clasicul USB insa aceeasi tehnologie ar putea fi implementata si in iDevice-uri. Folodind tehnologia Thunderbolt Apple ar putea mari semnificativ viteza de transfer a datelor dar si viteza de incarcare insa mai intai compania trebuie sa gaseasca o metoda de a produce un cablu special pentru iDevice-uri. Din pacate nu vom putea transfera date intre iDevice-uri la viteze mari dar macar vom reduce timpul de instalare a aplicatiilor si cel de incarcare.

   Din implementarea tehnologiei Thunderbolt in iDevice-uri vor beneficia toti utilizatorii insa Apple ar putea face un lucru destept si ar putea permite conectarea intre iDevice-uri si nu doar intre un iDevice si un calculator/laptop/monitor compatibil. Din pacate totul este deocamdata doar la stadiul teoretic si informatiile vin dintr-un brevet de inventie inregistrat companiei Apple insa in viitor vom vedea mai mult ca sigur tehnologia Thunderbolt in iDevice-uri.

  • onu

    Mai repede ar pune magnet pe cablul de incarcare. (aka MacBook)

  • edith_geo

    Salut Onu la mine sau dus pinii incarcatorului au ramas blocati in interior,rata de transfer conteaza.

  • djcata

    ar fi foarte bine sa faca asa si cu versiunea 2 a standardului ar pute fi simplu sa transferi informatii intre doua iphone de ex …daca vor bineinteles