Mac App Store implineste un an de zile!

  Astazi se implineste un an de zile de cand Apple a lansat Mac App Store, cel mai mare magazin de aplicatii pentru Mac OS X. Intr-un an de zile peste 10.000 de aplicatii au fost publicate in magazinul de aplicatii a celor de la Apple iar ele au fost descarcate de peste 100 de milioane de ori conform companiei Apple. In lumea intreaga exista peste 60 de milioane de Mac-uri deci magazinul o duce deocamdata destul de bine si atrage tot mai multi dezvoltatori de aplicatii in fiecare luna.

   Probabil Apple nu se astepta ca Mac App Store sa creasca atat de repede si probabil pana anul viitor magazinul isi va dubla colectia de aplciatii dar si numarul de descarcari.

8 COMENTARII

  1. @zaone ai scris “Probabil Apple nu se astepta ca Mac Pp Store sa creasca atat de repede si probabil pana anul viitor magazinul isi va dubla colectia de aplciatii dar si numarul de descarcari.”
    Nu era Mac App Store in locul Mac Pp Store?

  2. Din Mac App Store nu am cumparat ceva, am descarcat aplicatiile gratuite de care am avut nevoie. Daca va ganditi la piratare… mai greu. Nu e ca pe windows sa gasesti orice, nu ai site-uri dedicate cum ai pe iPhone. Pentru mine exista o singura mare problema, nu pot juca jocurile care apar pentru WIndows.