Prima Pagina Uncategorized TinyUmbrella update disponibil

TinyUmbrella update disponibil

   TinyUmbrella este unul dintre programele cu ajutorul carora putem salva SHSH-uri pentru orice iDevice produs de Apple indiferent daca avem jailbreak sau nu. Recent programul a fost actualizat insa din pacate dezvoltatorul sau nu a verificat cum trebuie codul implementat in el asa ca utilizatorii sistemului de operare Windows au intampinat cateva probleme in utilizarea TinyUmbrella. Ei bine in cursul serii trecute notcom a lansat o noua versiune a TinyUmbrella care rezolva eroarea afisata pentru  LibraryFinder cand deschideti TinyUmbrella pe Windows.

   Daca nu ati avut probleme cu utilizarea TinyUmbrella atunci nu este nevoie sa descarcati noua versiune insa daca ati avut probleme puteti descarca TinyUmbrella 05.10.05 de aici.

 • SunShine

  deci daca avem shsh salvate nu trebuie sa mai o facem odata.

 • alessu

  Din cate inteleg, nu.

 • bebino

  Pe ipad2 3g nu-mi apare shsh .. am 5.0.1

 • CristiB

  Salutare,

  Am incercat sa-mi salvez SHSH cu Tinyumbrella v5.10.05 dar am o mica nelamurire:
  In partea stanga (mai exact in sectiunea connected devices) imi apar 2 telefoane conenctate (ambele cu numele telefonului meu).
  Aveti idee este normal sa apara asa ? In mai toate tutorialele care le-am vazut pe net aparea un singur device in sectiunea connected device.
  Mentionez ca am Iphone 4 cu 5.0.1 pe care avut mai demult JB dar am renuntat (pana in prezent)

  Multumesc mult