Messages+ aduce un nou mod de a administra mesajele primite pe un iDevice

   Messages+ este un nou tweak disponibil de ieri in Cydia care aduce un mod diferit de a administra mesajele SMS/MMS primite pe iDevice-urile noastre. Tweak-ul este integrat in aplicatia Messages a iOS si este versiunea pentru iOS 5 a vechiului Tlert deci daca ati cumparat acel tweak il aveti pe acesta gratuit. Folosind Messages+ putem raspunde mesajelor primite direct din orice aplicatie pe care o avem deschisa, putem inchide bannerul de notificare a unui mesaj primit, putem compune mesaje noi de oriunde din iOS si desigur avem la dispozitie multe multe alte optiuni. Totul functioneaza cu ajutorul Activator deci printr-un simplu gest puteti activa meniul de compunere a unui mesaj sau meniul prin care raspundeti unuia primit deja.

Integrated into iOS 5, Message+ allows you to reply quickly to your incoming messages (SMS and iMessage). Messages+ even allows you to dismiss the SMS/iMessage banner at your leisure and groups message alerts together so that you have the most up to date message displayed. You can compose a new message using activator actions (by default, swipe your finger from the bottom of the screen).

Messages+ – SMS the way it should be.

Features:

  • Compose an SMS to anyone from any app!
  • Reply to any message from any app!
  • Send and View Video or Picture (MMS) messages in conversation mode
  • Respond to a text message without closing out of the app you may be working in
  • Integrates with native iPhone SMS App

   Messages+ este facut de catre dezvoltatorii tweak-ului IntelliScreenX deci va puteti astepta la un produs de calitate care functioneaza conform specificatiilor. Message+ este disponibil in repo-ul ModMyi din Cydia pentru 7.99$.

2 COMENTARII

  1. […]   Messages+ aduce un mod diferit de a administra mesajele SMS/MMS primite pe iDevice-urile noastre. Tweak-ul este integrat in aplicatia Messages a iOS si este versiunea pentru iOS 5 a vechiului Tlert deci daca ati cumparat acel tweak il aveti pe acesta gratuit. Folosind Messages+ putem raspunde mesajelor primite direct din orice aplicatie pe care o avem deschisa, putem inchide bannerul de notificare a unui mesaj primit, putem compune mesaje noi de oriunde din iOS si desigur avem la dispozitie multe multe alte optiuni. Totul functioneaza cu ajutorul Activator deci printr-un simplu gest puteti activa meniul de compunere a unui mesaj sau meniul prin care raspundeti unuia primit deja. Twea-ul este disponibil pentru 7.99$ in Cydia […]