Samsung aduce platforma ChatON in App Store, iti permite sa conversezi cu posesori de terminale Android

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EMPEm147BPo[/youtube]

  ChatON este o platforma de comunicare dezvoltata de catre compania Samsung si disponibila deja pentru dispozitivele cu Android OS, Bada OS si Samsung Feature. ChatON este o platforma all-in-one deoarece permite utilizatorilor sa converseze intre ei folosind mesaje text, apeluri video, apeluri voce plus multe altele si totul cu ajutorul internetului. Marele avantaj al acestui gen de platforma fata de iMessage sau Viber este posibilitatea de a comunica, cu utilizatori de pe mai multe platforme intr-un mod extrem de simplu.

ChatON is a Global Mobile Communication Service that enables you to have better relationships with your buddies or groups.  ChatON brings together all of these methods of communication, expression, and sharing in one place. 

   Deocamdata ChatON functioneaza doar pe cateva sisteme de operare pentru terminale mobile insa cei de la Samsung vor lansa aplicatii pentru BlackBerry OS/Windows Phone OS deci teoretic vom putea interactiona cu orice posesor de smartphone. Aplicatia ChatON pentru iOS este disponibila gratuit dar functioneaza doar pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
ChatON

Gratuit

s





Developer: Samsung Electronics
Categoria: Social Networking


Descriere: Chat Your Way, ChatON !

ChatON is a Global Mobile Communication Service that enables you to have better relationships with your buddies or groups.

ChatON brings together all of these methods of comm…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.0 Mb