Video: Intel incearca sa faca uitat MacBook Air-ul, uimeste audienta falsificand o demonstratie in direct

31

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TAGrPyMKA_k[/youtube]

   Dintotdeauna am apreciat produsele celor de la Intel si procesoarele lor au fost si vor ramane, in viitorul apropiat, varful de gama in domeniu. Din pacate intr-o tentativa de a face o conferinta perfecta Mooley Eden de la Intel a incercat sa isi pacaleasca audienta ca se afla la volanul unei masini cand in realitate el mima miscarile volanului dupa un clip video rulat pe un ultrabook. Daca va uitati la clipul de mai sus veti observa chiar inaintea inceperii demonstratiei ca in imaginea preluata de pe ultrabook apare meniul VLC Player care demonstreaza faptul ca pe ultrabook ruleaza un film. Practic aceasta demonstratie trebuia sa arate tuturor cat de performante sunt chip-urile Intel din noile ultrabook-uri lansate de companie insa din pacate tot ce vedeti in clip demonstreaza cat de departe este intel dispusa sa mearga pentru a arata tuturor ca un produs este foarte bun cand poate in realitate lucrurile stau complet diferit.

   Pe final Mooley Eden ar fi incercat sa dea de inteles ca tot ceea ce facea el este o gluma insa inainte de a incepe demontratia ar fi afirmat ca va prezenta tuturor performantele grafice ale ultrabook-ului produs de Intel testand un joc din seria F1 2011. Daca Intel nu are incredere ca propriile produse pot demonstra cat de bune sunt, atunci consumatorii de ce ar trebui sa aiba incredere in ceea ce spune Intel? In aceasta primavara Intel ar urma sa lanseze noi procesoare teoretic mai puternice decat cele vechi insa vazand demonstratia de mai sus sunt convins ca orice comunicat de presa al celor de la Intel trebuie privit cu mare mare neincredere.

UPDATE: Conform celor de la Anandtech, un reprezentant al Intel a declarat ca rularea filmului in locul unei demonstratii a fost facuta pentru ca momentul a fost adaugat tarziu la prezentare si nu a fost timp pentru pregatirea sa. Un reprezentant al Anandtech sustine ca a asistat la un test in direct al ultrabook-ului si acesta ar fi reusit sa ruleze jocul fara probleme. Si mai jos aveti un adevarat demo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PCBy4MK32I4[/youtube]