Video: Lenovo IdeaCentre A720 – un PC touchscreen foarte interesant

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YRQ9yZYgs44[/youtube]

   Desi utilizatorii cer de cativa ani de zile un iMac echipat cu un ecran tactil, iata ca Lenovo face primii pasi si prezinta la CES un PC cu ecran touchscreen care ruleaza Windows 7. IdeaCentre A720 se numeste produsul celor de la Lenovo si la CES 2012 cei de la The Verge au avut ocazia de a il testa. In clipul video de mai sus vedeti cum functioneaza si se poate observa foarte usor ca exista un oarecare lag in interpretarea comenzilor de catre ecran insa avand in vedere ca vorbim despre un concept astfel de lucruri sunt normale.

Similar to the HP TouchSmart 610, which debuted around this time last year, it has a display that can be tilted between 5 and 90 degrees, the idea being that that 10-point multitouch panel will be easier to use if it’s lying at a near-flat angle. Spec-wise, it’ll be offered with various Intel Core i processors, discrete NVIDIA graphics and up to either a 1TB HDD or a 64GB solid-state drive. Expect it to hit sometime in the first half of this year, starting at $1,299.

   Lenovo IdeaCentre A720 ar urma sa coste in jur de 1300$ cand va fi lansat pe piata si pretul este relativ bun avand in vedere ca ofera un procesor Intel i core, o placa video Nvidia nu prea performanta, spatiu de stocare de 1 TB si un SSD de 64 GB. Lasand la o parte specificatiile, nu stiu cati ar gasi util un asemenea produs in viata de zi cu zi insa pentru un designer sau orice alta persoana care lucreaza in acest domeniu un IdeaCentre A720 s-ar putea dovedi a fi o achizitie foarte buna.