Prima Pagina accesorii Video: Pics2Go – accesoriul care iti ”scaneaza” pozele direct pe iPhone

Video: Pics2Go – accesoriul care iti \”scaneaza\” pozele direct pe iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WKMaKEJEOys[/youtube]

   De la producatorii Docs2Go avem acum un alt accesoriu destul de interesant numit Pics2Go. Pics2Go este un fel de scanner portabil care teoretic ar trebui sa ne permita sa scanam orice poza si sa o transferam direct pe un terminal iPhone. Practic lucrurile sunt putin diferite deoarece spre deosebire de Docs2Go, Pics2Go nu scaneaza efectiv imaginea unei poze ci permite camerei iPhone-ului nostru sa o preia oa o dimensiune cat se poate de optima. Clipul video de mai sus prezinta intregul proces si observati cat de usor se “scaneaza” o poza folosind Pics2Go.

    Dispozitivul vine cu o aplicatie dedicata care permite utilizatorilor sa modifice pozele facute folosind camera propriului terminal deci voi schimbatia spectul final al fiecarei poze. Pics2Go ar trebui sa fie disponibil pentru 49$ in primavara acestui an.

 • clau

  Dragut. La bani aia merita.

 • yoyoo29

  o metoda buna de a ti transfera pozele vechi in format electronic

 • Dragos

  Producatorul este ION AUDIO ( http://www.ionaudio.com/ ) care are foarte multe chestii interesante (pick-up sau casetofon pe USB, dar si multe scule pentru iDevice-uri).

  Pagina produsului prezentat aici: http://www.ionaudio.com/products/details/pics2go (numele corect fiind iPICS 2 GO)

 • Vad ca si pe produs si pe link-ul care duce la pagina lui e folosita denumirea Pics2Go deci sunt ambele bune.

 • Dragos

  “Denumirea” unui link poate fi facuta fara “i” din varii considerente. Numele produsului este cel din pagina respectiva, nu din link 😉 Pe produs scrie “ION Pics2Go” de unde vine si “iPics2Go”. Nu ca asta ar fi un motiv de dezbatere aprinsa, Doamne-fereste. Alegerea numelui e chiar interesanta.