Apple te pune sa promiti ca nu vei folosi iTunes pentru a construi bombe nucleare, chimice ori biologice

   Apple are pentru iTunes un set de reguli destul de ciudat insa nu cred ca vreunul dintre voi si-ar fi imaginat vreodata ca o companie precum Apple ar putea cere utilizatorilor sa fie de acord sa nu construiasca o bomba nucleara folosind iTunes. In documentul in care sunt descrise conditiile in care poate fi utilizat iTunes, Apple a introdus un text prin care le cere utilizatorilor sa confirme ca nu vor folosi programul conceput de Apple pentru a dezvolta, concepe sau produce bombe/rachete nucleare sau orice fel de arme biologice ori chimice.

You also agree that you will not use these products for any purposes prohibited by United States law, including, without limitation, the development, design, manufacture, or production of nuclear, missile, or chemical or biological weapons.

   Initial am vazut un extras al documentului pe 9gag, apoi a aparut si la cei de la BusinessInsider.

14 COMENTARII

  1. aha, deci cei care scriu pe idevice se uita pe 9gag ;)). pai, cine stie, poate o sa apara bombe nucleare cu mp3 player, dar va merge cu Winamp, iTunes nu te lasa…

  2. Mai bine sa fie acoperiti din toate punctele de vedere. Pare funny la prima strigare, dar daca intr-o buna zi se dovedeste ca nu stiu cine a folosit naiba stie cum 🙂 itunes la ceva ilegal, au de pierdut fimanciar si reputational, nu-i asa..?

  3. fratilor ce este de ras. S-au gandit bine cand au scris acolo. Pai e greu sa atasezi un iphone la o bomba si cu find my iphone sa il detonezi. Voi chiar nu va uitati la filmele americane?? :))

  4. Dupa ce o gramada de idioti sau curentat cu uscatorul de par in cada/piscina….a aparut indicatia din instructiunile de folosire: nu folosit scula in mediu acvatic….
    Apple sunt prevazatori….promiti sa nu faci mere chimice sau nucleare….