Prima Pagina aplicatii Tepe cu aplicatii din App Store: Slide Locker – Customize Your Slider

Tepe cu aplicatii din App Store: Slide Locker – Customize Your Slider

   Uitandu-ma in topul celor mai descarcate aplicatii din App Store Romania ma uimesc de multe ori cand vad pe ce isi cheltuie romanii banii. Din pacate uimirea are o tenta negativa cand vad o aplicatie precum Slide Locker – Customize Your Slider pe locul 6 i nacel top si alte aplicatii romanesti care merita cumparate nici macar nu sunt bagate in seama. Revenind la teapa, Slide Locker promite utilizatorilor sa schimbe modul in care se deblocheaza un iDevice insa realitatea este ca aplicatia nu va putea face vreodata acest lucru pentru ca nu exista API-uri care sa permita unui developer sa modifice aceasta functie.

   Uitandu-ma la comentariile din pagina aplicatiei am sesizat ca destule persoane si-au luat teapa si prin acest articol va anunt ca Slide Locker – Customize Your Slider este o aplicatie facuta pentru a tepui posesori de iDevice-uri. Nu exista in App Store nicio aplicatie care sa schimbe felul in care se deblocheaza un iDevice insa daca doriti sa modificati modul de deblocare a terminalului vostru puteti face jailbreak si instala un tweak din Cydia special facut in acest scop. Daca mai descoperiti alte aplicatii care promvoeaza lucuri false va rog sa mi le semnalati la zaone@idevice.ro.

 • Claudiu daniel

  Asta pt nu citesc putin si comentariile aplicatiilor ! Si in general pt nu citesc .

 • Attilar1

  O intrebare. Daca descarc ceva si vreau sa cer inapoi banii cum trebuie sa procedez si in cat timp ? Mersi

 • Cum de accepta Apple astfel de aplicatii oare?

 • CalinC

  eu folosesc superslider si sint foarte multumit….din appstore nu iau mai nimic de genul asta pt ca le consider “jucarii” care nu sint serioase..:)))

 • Vladuuu3

  Lol e prea tarziu mi lam luat si sunt deakord !e o porcarie!

 • Daniel

  si cei de la Apple sunt niste nesimtiti daca lasa o aplicatie cu sute de comentarii negative si cereri de refund

 • AlexDude

  Cum se cheama tweakul care face lock screen ca la android?
  Pt ca AndroidLock nu merge

 • eqro

  AndroidLock XT de pe sinful merge perfect.

 • Claudiu daniel

  Trec si ei cu vederea si mai le intra ceva bani ! Alta explicatie nu prea gasesc ! Desigur putina neglijenta si multe solicitari care le trec fara sa fie prea studiate !