Prima Pagina Apple CES 2012 si o parte dintre ultrabook-urile care imprumuta elemente de design...

CES 2012 si o parte dintre ultrabook-urile care imprumuta elemente de design ale MacBook Air

    La CES 2012 unii producatori de PC-uri si-au anuntat intentia de a prezenta cat se poate de multe ultrabook-uri intr-o tentativa de a convinge consumatorii ca MacBook Air-ul nu este singura optiune de pe piata. Zeci de modele de ultrabook-uri au fost prezente in display-urile producatorilor si unele dintre ele au elemente de design foarte asemanatoare cu cele ale MacBook Air-ului conceput de compania Apple. Nu vorbim despre o copiere in detaliu a design-ului MacBook Air-ului insa daca va uitati la imaginile de mai jos veti intelege de ce unele seamana in anumite privinte cu laptop-ul companiei Apple.

    Aici aveti imaginile de prezentare pentru MacBook Air si mai jos aveti produsele prezentate de diverse companii.

 

 • Tulcan Alexandru

  omg! asus-ul ala ii apropape identic. Pe partea stanga are exact sloturile pe care le are si mb air

 • danbolb

  sigur zaone, toate produsele a caror marca e diferita de Apple, seamana la design, poate pentru tine, deja devine enervant, toate sunt copiate apple pentru tine, un laptop triunghi e copiat de apple?

 • ss33

  zenbook arata f apropiat de mac air ca forma si asezare a sloturilor. carcasa e diferita ca model… adica nu are mar pe spate :))

  oricum eu n-am un bias impotriva non apple .. dar intrebarea e asa: de ce sa dau banii pe un produs nou, netestat, care e in mare masura o copie … cand pot da direct pe original care in cati ani are de la aparitie a fost perfectionat? mi se pare o strategie de vanzare gresita a celor de la ASUS. as cumpara zenbook si nu mac air daca zenbook ar fi cu 1000 ron mai ieftin. La acelasi pret prefer produsul testat si imbunatatit in timp (si care are si un touchpad care merge genial spre deosebire de zenbook) la componente asemanatoare challengerul trebuie sa vina cu un pret mai mic nu cu unul asemanator. De-aia s-a vandut asa bine si tableta samsung (adica nu s-a vandut) … poate as fi cumparat dar nu la acelasi pret cu ipad 2. cum ar fi fost sa fi costat oltcitul cat un citroen? e cam la fel si aici

 • Anonymous

  Daca este ultrabook, ce forma ati vrea sa aiba ? X_X

 • se vede din avion ca sunt copiate!

  Cand Apple cerea sume exorbitante pe un mackbook air toata lumea a zis ca ambalaj frumos si inauntru kkt! sunt pentru prostii cu bani! Acum avem Asus cu a lor serie “macbook air” care sunt cam la acelasi pret cu macbook air-urile!!! Pai tie iti convine sa dai banii pe un “original” sau un “fake” acum serios….”Vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri”
  si inca ceva pe Macbook poti instala MAC OS si Windows, dar pe Asus BA
  Acum toata lumea copiaza pe Apple! NU sunt fan Apple si nici Android! vreau produse de calitate si originale!

 • Ovi

  IonutS: Bravo, frumos spus.

 • Claudiu daniel

  Daca eu fac o casa cu panouri solare incalzire in sol si toate imbunatatire eco si anvangardiste sau orice alt produs si dupa apar o gramada cu aceiasi arhitectura aceleasi caracteristici nu sunt copiate??? Nu acum se zice : ” INSPIRATE ” dar daca apple a licentiat desingul nu ar trebui sa fie vreo problema . Ca si “inspiratii Timberland ” care ii poti gasi in Auchan sau … avem atate ex in jur . Vamos daca ceva se vinde bine toti il vor avea de… muza !

 • Tigris Regalis

  Clar sunt copiate în nesimțire … degringolada se accentuează la producătorii asiatici, deja nu mai pot gândi independent și se rezumă doar la copiere. Vai de capul lor!

 • Marius

  Bravo IonutS , respect