Prima Pagina accesorii InvisibleSHIELD HD pentru iPhone 4/4S lansat de Zagg

InvisibleSHIELD HD pentru iPhone 4/4S lansat de Zagg

    Acum cateva saptamani v-am spus ca Zagg urmeaza sa lanseze pe piata un nou model al foliei InvisibleSHIELD pentru iPhone 4/4S si iata ca acest lucru s-a intamplat astazi. InvisibleSHIELD HD pentru iPhone 4/4S este disponibila pentru achizitie pe site-ul companiei Zagg si noul model al produsului ar trebui sa aduca in principal imbunatatiri in ceea ce priveste claritatea foliei. In general foliile care ofera protectie “de grad militar” genereaza asa-zisul efect de “coaja de portocala” dupa ce sunt aplicate pe un iDevice iar noul model al foliei ar trebui sa sa elimine o parte din acest efect si sa afecteze mai putin calitatea imaginilor afisate pe ecranul iDevice-ului dupa aplicare.

    Pe site-ul celor de la Zagg InvisibleSHIELD HD are exact acelasi pret ca si vechiul model, insa observ ca Zagg si-a modificat preturile din dolari in euro asa ca europenii platesc exact acelasi pret pe folii doar ca in euro. La iShield.ro foliile costa 85 de lei in timp ce la Zagg ele costa 25€ sau  aproximativ 110 lei deci teoretic o achizitie facuta direct de la furnizor v-ar aduce la un cost mai mare daca luam in calcul si transportul.

 • Yuri

  Eu nu vad pe ishield.ro noile folii

 • Sebastian

  Nici eu nu le vad. Nu le vad nici pe zagg.com

 • Egrimisu

  sunt interesat, dar din pacate nu gases info daca e antiglare sau nu, mie imi place antiglare deoarece nu raman amprente

 • Sebastian

  Ups…acum am vazut ca sunt pe zagg.com. Dar e doar pentru fata? Pe mine m-ar interesa si pe spate.

 • roobert

  Egrimisu tu ce folie folosesti, de nu raman amprente?

 • @Sebastian: Pai pentru spate de ce iti trebuie folie HD?
  @Yuri: Deocamdata in Europa nu au ajuns, vor ajunge.

 • Egrimisu

  roobert, ceva chinezarie antiglare, nu spun ca nu raman amprente dar fata de cele crystal clear care raman dea dreptul unsuroase.

 • Sebastian

  @Zaone. Nu imi trebuie pentru spate, dar cea HD reduce efectul de coaja de portocala. Mai exista de la zagg ceva “fara efectul de coaja”? (ma refer doar la spate)

 • dc difera ambalajul ? la ishield se numesc alien surface nicidecum zagg invisible shield …
  comparatie : ishield : http://ishield.ro/magazin/13-736-thickbox/apple-iphone-4-folie-cu-protectie-completa.jpg /
  zagg : http://images5.okr.ro/auctions.v3/700_700/2012/01/11/7/a/6889229902035052010615-5891438-700_700.jpg

 • iShield vinde si InvisibleSHIELD si Alien Surface.

 • @zaone stii cumva zagg livreaza in ro ?

 • Livreaza dar dureaza vreo 2 saptamani si e mai scump decat la ishield.

 • mihai

  e mai scump acum de cand or schimbat preturile in euro inainte cu reducere era 18 $ acum e 19 euro cu reducerea de 25% cine vrea reducere sa foloseasca codul FBFANS25 🙂

 • Am folia Zagg pt iPhone 4 HD de aproape o luna de zile si pot sa spun ca ma plang zilnic de ea si nu o sa mai dau bani pe ea! Ce pot sa spun de ea este DOAR 1 – Avantaj si acela este claritatea, dar este ffoarte putin mai clara decat Zagg invisibleshield iph4 classic sau Alien Surface!
  Dezavantaje: 1 – este mult mai mica decat telefonul si 2- lasa urme care deranjeaza ffoarte tare display`ul incat afecteaza touch-ul !! dupa ce lati utilizat normal display-ul arata ca cel de la 3g, ca sa nu ramana urme ar trebui sters dupa fiecare utilizare si neapaarat inainte de a pune mana pe el sa fiti ffoarte bine dezinfectat.
  In concluzie nu isi merita bani, Alien Surface isi merita cei 85lei, daca ai noroc sa prinzi o reducere e super, dar are acoperire completa fata , spate si laterale si nu afecteaza touch-ul!