Prima Pagina iOS 5 Siri si untethered jailbreak-ul pentru iPad 2 si iPhone 4S

Siri si untethered jailbreak-ul pentru iPad 2 si iPhone 4S

   Zilele acestea solutia de untethered jailbreak pentru iPad 2 si iPhone 4S urmeaza sa fie lansata si stiu ca multi dintre voi abia asteapta sa utilizeze asistentul personal Siri pe propriul iDevice. In momentul de fata Siri poate fi instalat pe un iDevice folosind Spire insa metoda va ajuta sa instalati o interfata nefunctionala a asistentului deoarece nimeni nu poate oferi o metoda completa de instalare si utilizare a Siri pe vechile iDevice-uri. Motivul din spatele lipsei unei asemenea solutii sta in faptul ca pentru a utilia Siri cu un iDevice vechi aveti nevoie de token-uri de inregistrare de la un iPhone 4S, token-uri care se schimba zilnic.

   Dupa ce solutia de jailbreak pentru iPad 2 si iPhone 4S va fi lansata vom avea probabil si un port functional al Siri pentru vechile iDevice-uri insa nimeni nu stie cat va dura de la lansarea solutiei de jailbreak pana la lansarea portului. chpwn a facut Spire, Steve Throughton-Smith a portat Siri pe vechile iDevice-uri si a reusit sa il conecteze la serverele Apple insa nu se stie cand o veti putea face si voi. Dupa ce solutia de untethered jailbreak va fi oficial lansata va voi tine la curent cu eventualul proces de dezvoltare  a unui port al Siri pentru vechile iDevice-uri insa va recomand sa nu va faceti prea multe sperante in legatura cu el.

 • Catalin

  Zaone, am un prieten care are un 4s blocat pe o retea din afara, si nici nu e activat ca nu are cartela, daca va face JB va putea folosi telefonul, sau chiar trebuie sa caute cartela?!…Multumesc

 • liviu

  cand va fi lansata solutia , de atata timp se tot vorbeste despre lansa de nici noi nu stim ce sa mai credem , ar mai fi ceva zvonuri ca solutia se va la lansa dar va fi compaibila numai mac , oare cand si ce va fi cu aceasta solutie de jb pt 4s

 • Ares08

  @ Catalin
  NU cred ca va putea, treaba cu hacktivate o face doar snowbreeze pe iOS 5 … doar dupa ce se va lansa o noua versiune de snowbreeze care suporta 4s … bafta!

 • Catalin

  Ms frumos de raspuns

 • Cata

  @Catalin ba da se va putea Redsn0w face si hacktivate..Areas08 abereaza!

 • dr_junior1980

  Nu va putea folosi telefonul in alte retele decat in cea in care este blocat.Atunci cand un dezvoltator va scoate o posibilitate de unlock cum este utrasn0w si gevey sim la iphone 4 va putea folosi 4S-ul in alte retele.

 • CyPpA

  Omu se refera daca poate sa umble prin el , dupa ce ii faci jb automat face si hacktivate si il poti folosi.

 • Grigore

  Folosesc siri pe iPhone4 cu ajutorul unui host. Functioneaza impecabil numai ca acel server mai e si down cateodata.

 • Franculescustefan

  Pai nu ne zici si noua portul pentru siri? 🙂

 • Radu

  ai aici tot c trebuie numai ca e jos serverul, stai pe el ca o sa mearga, lan a mers dar l-am sters . E INUTIL! “Call my wife please” daca vrei sa te auda lumea pe strada cum vorbesti singur in engleza pune-l :)))))

 • vladc

  am iphone 4 s din prima zi cand s-a lansat; am folosit siri de 7-8 ori in primele zile, apoi 2-3 ori pe saptamana si de o luna nu cred ca l-am mai deschis am si uitat ca am asa ceva

  la ce se poate folosi inteligent in romania in afara de remindere (eu pt asta foloseam) si poate pt apelare. aveti un link ceva cu discutii despre siri detaliate?

  bafta tuturor!

 • alex

  dak apare mult asteptatul JB , pot frate sa rezolv problema cu semnalul >>??? k ma disperat X( X(