Apple pregateste aproape 6 milioane de tablete iPad 3 pentru lansarea din martie

   Se zvoneste de cateva saptamani bune ca tableta iPad 3 ar urma sa fie lansata in luna martie a acestui an si iata ca acum apar informatii in legatura cu unele contracte incheiate de Apple cu furnizorii ecranelor Retina pentru noua tableta. Sharp si LG ar fi fost contractate pentru a furniza intre 6 si 7 milioane de ecrane pentru iPad 3 in primele trei luni ale acestui an insa inca 1 milion de ecrane au fost livrate deja in ultimele luni ale anului trecut deci Apple ar urma sa aiba la dispozitie pana in 8 milioane de ecrane pentru iPad 3 in primele trei luni ale anului 2012.

As Apple has selected Sharp, LG Display and Sharp as the suppliers of 9.7-inch QXGA (2,048 x 1,536) panels for use in a new version of the iPad, shipments of such high-resolution panels began in the fourth quarter of 2011 and will exceed those of XGA panels used in iPad 2 in the second quarter of 2012, according to Taiwan-based supply chain makers. With fewer than one million panels shipped in the fourth quarter of 2011, Apple will keep increasing the shipment volume of panels for use in the new version of iPad to 6.0-7.0 million panels in the first quarter and 10.0 million units in the third quarter of 2012, the sources pointed out.

   Avand aproape 8 milioane de ecrane disponibile pana la conferinta de prezentare a iPad 3, Apple ar trebui sa aiba pregatite in jur de 6 milioane de tablete pentru lansare, o cifra indeajuns de mare pentru a acoperi cererea de pe piata. Desigur ca toate sunt pure zvonuri si sunt neconfirmate insa si controversate deoarece despre Sharp s-a spus ca nu va livra ecrane pentru iPad 3. In final nu prea conteaza de la cine vin ecranele atat timp cat ele sunt bune din punct de vedere calitativ si sunt disponibile intr-un numar suficient de mare pentru a acoperi cererea.