Fan Steaua Bucuresti – o aplicatie pentru fanii echipei Steaua

   Pentru toti fanii echipei Steaua Bucuresti exista de cateva zile in App Store o aplicatie numita Fan Steaua Bucuresti care le ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a fi la curent cu stiri despre echipa de fotbal Steaua. Aplicatia contine si un “test” menit sa iti arate daca esti un fan adevarat al echipei dar si un calendar al partidelor pe care echipa urmeaza sa le dispute anul acesta. Aplicatia este foarte simpla si cea mai proasta decizie luata de dezvoltator este stabilirea unui pret de 2.99€ pentru ea deoarece eu unul nu vad pentru ce anume ar merita platit el.

In sfarsit, fanii echipei Steaua Bucuresti, au o aplicatie numai si numai pentru ei ! In sfarsit, fanii echipei Steaua Bucuresti, pot dovedi ca sunt fani cu adevarat sau doar se prefac ! 

Fan Steaua este o aplicatie care iti pune la test cunostintele despre echipa Steaua Bucuresti ! Pe langa asta, ai programul complet al echipei. Stii oricand, ora si programul TV unde poti urmari meciurile echipei Steaua ! 

Esti cu adevarat fan Steaua sau doar te prefaci ? Descarca aplicatia si vezi cate stii de fapt despre echipa. Arata la toti prietenii rezultatele obtinute de tine si pune stelistii la test ! 

La fiecare 2 saptamani, vom face un update pentru a schimba testul cu intrebari noi.

Pretul initial:
Numele:
Fan Steaua Bucuresti

2.99

s





Developer: Liviu Boldis
Categoria: Entertainment


Descriere: In sfarsit, fanii echipei Steaua Bucuresti, au o aplicatie numai si numai pentru ei !
In sfarsit, fanii echipei Steaua Bucuresti, pot dovedi ca sunt fani cu adevarat sau doar se prefac !

Fan Steaua …


Dimensiunea aplicatiei este: 7.2 Mb