Prima Pagina iDevice.ro 65% dintre posesorii de terminale iPhone care citesc iDevice.ro folosesc telefonul cu...

65% dintre posesorii de terminale iPhone care citesc iDevice.ro folosesc telefonul cu un abonament

   Acum 10 zile am facut un sondaj de opinie prin care v-am intrebat daca va utilizati terminalele iPhone cu o cartela prepay sau cu un abonament al unui operator de telefonie mobila. 1005 voturi mai tarziu avem rezultatele de mai sus care spun ca 65% dintre respondenti folosesc un abonament cu propriul terminal iPhone. Numarul de voturi reprezinta putin sub 10% din cifra zilnica de cititori ai blogului deci cred ca rezultatul este destul de relevant si surprinzator pentru mine deoarece ma asteptam ca mai multi posesori de cartele prepay sa existe printre voi.

   In ziua de astazi operatorii de telefonie mobila pun accentul pe oferirea de optiuni atractive celor cu cartele prepay lasand posesorii de abonamente cu optiuni scumpe. Multi migreaza de la abonament la prepay insa pentru un iPhone un abonament cu o optiune de internet potenta este, dupa parerea mea, cea mai buna solutie.

 • Sorin23

  de unde bani sa-ti cumperi iphone asa il cumperi la abonament

 • alessu

  Bine punctat, Sorin. Așa este zaone, motivul principal este faptul că mulți achiziționează iPhone cu abonament ca să îl poată plăti eșalonat. Eu trebuia să scot din buzunar 835 e pentru 4s-ul meu de 64 daca nu îl luam la abonament 🙂

 • adyjulian

  Aiurea daca nu ai bani sa-l cumperi sa te inhami la un abonament de 250 lei pe luna timp de 2 ani.. Sunt inconstienti cei care fac asta. Iti iei abonamentul ala cand ti-l permiti si ai nevoie de ce ofera, nu din cauza ca nu ai bani de iPhone.

 • Florin

  @Sorin23
  Am abonament si NU mi-am luat tel la abonament, ci la liber. Si e vorba de un 4s. De ce? pt ca nu vreau sa ma inham pentru 2 ani la platit sume colosale. Abonamentul meu e pantera 12 si imi este suficient

 • recall

  din punctul meu de vedere este foarte simplu: daca vrei telefonul cand apare pe piata pretul tel la liber este egal cu 24 luni abon + tel ( ex abon 28 eur x 24 + 750 ron = 800 eur; pretul iphone 4 cand a aparut 3200 ron)mi se pare ilogic sa nu platesc multi bani pe tel cand in aceiasi bani beneficiez de abonament voce + net

 • Viper89

  Eu am pantera 29 timp de 2 ani si iphone 4 de 8 gb de la orange si sunt multumit. Am minute, net, mesaje, mms’uri, garantie si imi convine. Nu imi permiteam sa imi iau un iphone newerlock nou si asa am hotarat sa imi fac abonament la orange pe o cartela ce o aveam de 7 ani. Am mers pe ideea ca imi iau un telefon in rate si am si facilitati pe cartela. O zi buna tuturor si bravo Zaone pt munca pe care o depui.

 • Cosmin 111

  Am preferat sa iau telefonul la liber(iphone4s) ,asta din cauza ca timp de 2ani am un abonament prea scump pt ce ofera,adevarat ca telefonul este ieftin, o alta problema este ca aveam deja abonament si nu aveau rost2 abonamente,pt ce ,pt un tel? Preferam sa raman cu vechiul 4

 • Eu am abonament de 14 euro (cu tot cu TVA) si mi-am luat iPhone4 cu 300 euro in ianuarie anul trecut. Mi se pare super fair pretul si abonamentul.

 • onu

  cei mai avantajosi sunt aceia care isi cumpara o generatie in urma Second Hand (aka iPhone 4 sau chiar 3GS)

 • Claudiu daniel

  Cand il iei moca chiar daca dai ceva bani pe abonament ii dai poco a poco. Deci cu taraita!! Si ai si net si minute etc Altfel… pe cartela tot trebuie sa bagi 7-15€ numai pt net plus minute. Si sa stai sa umbli pe strazi pe frigul asta sa incarci…Daca nu ai macar un giga trafic cred ca nu sunt suficienti 300 sau 500 mega…Deci nu are rost sa ti iei iphone. Pt mananca un volum mare de date…cred eu. Sa trimit 10 mailuri si 50 text whatsApp nustiu…

 • Anonymous

  Restul 90 % dintre cititori au android 😀

 • Lunar nici macar 1% dintre accesari nu sunt facute de terminale Android. Stiu ca ai comentat daor ca sa te afli intreaba, dar e pentru restul informatia, nu pentru tine.

 • Klaudinho

  Ca sa faca androidacul aici ……..

 • Sa lase comentarii precum cel de mai sus?

 • Virus

  Orangeu are super oferta părerea mea! Eu mi-am luat 4s 16gb la puțin peste 700ron cu un abonament de 130 RON/ luna care include 1500 min in rețea 200 min naționale 100 mms si net nelimitat adică acum pot face tethering lejer… Si după un an pot sa îmi reinoiesc contractu in caz ca apare 5 u..

 • xxz

  @Virus din cate stiu eu, la Orange poti prelungi dupa 1 an si 6 luni.

 • atw

  prelungire abonament cu inca 2 ani si iesi mai ieftin cu 800 ron…asa am facut eu si imi convine…nu am de gand sa imi inchid abonamentul prea curand!

 • AlexMihail

  La prepay netul are trafic putin si scump asa ca abonamentul este mai bun. Desi personal chiar si asa sunt tentat sa plec la cartela.

 • Cata Craciun

  La orange, dupa 18 luni poti achizitiona un nou telefon, prin Orange Thank you.

 • Tiberiu Lucescu

  Prepay 5 euro, trafic 150 mb, minute si sms nu le termin niciodata. Mai peste tot e wireless. Iphone 4 neverlocked, cumparat in sept 2011 cu 1200 lei, second hand in stare perfecta. Eu zic ca am facut o afacere:)