Incipio lanseaza o serie de carcase termocromatice pentru iPhone

   Compania Incipio a lansat recent o noua linie de carcase pentru iPhone 4/4S care au fost tratate cu un strat termocrom si isi schimba culoarea cand sunt tinute in mana. Practic acel strat cu care este tratata carcasa reactioneaza la caldura emanata de mana si isi schimba culoarea dupa o perioada destul de scurta de timp, carcasa urmand sa arate asa precum o vedeti in pozele din acest articol. Desigur ca aceasta carcasa nu este singura de acest gen si partea cea mai proasta este ca Incipio o produce doar intr-o versiune roz pentru pretul de 35$.

   Daca va intereseaza alte carcase de acelasi gen atunci aveti inca doua alternative, una fiind carcasa Tuffwrap Shift prezentat mai sus si disponibila pentru 30$ plus folia celor de la RF Laserworks care este disponibila pentru doar 12$. Partea cea mai proasta este ca acest gen de carcase s-ar putea sa nu functioneze chiar atat de bine precum va imaginati.

2 COMENTARII

  1. Totusi, partea buna este ca ele ar putea functiona aproape la fel de bine precum va imaginati. 🙂 Mouse-ul meu este acoperit cu un strat termocromic, arata ca folia de protectie pentru iPhone, doar ca nu ajunge la verde, ci la un albastru-violet

  2. mi-am cumparat eu folie de la RF Laserworks si functioneaza bine.
    daca vreti va dau si voua ca mai am 9 bucati :))
    pun acum pe forum la vanzare 😀