Apple breveteaza tehnologia din spatele asistentului Siri, ne ofera detalii cu privire la viitor

5

   Astazi companiei Apple i-a fost inregistrat un brevet de inventie cu privire la Siri si in el sunt detaliate principalele tehnologii folosite in asistentul personal din iPhone 4S. Lasand la o parte tehnologiile, vorbim despre modurile in care Apple crede ca Siri ar putea fi utilizat si probabil putini dintre voi s-ar fi gandit ca ar putea avea posibilitatea de a putea utiliza Siri intr-o camera digitala insa multi ar fi vazut Siri intr-un televizor, o tableta, un telefon mobil, un calculator sau multe altele. Apple a brevetat sistemul Siri si i-a gandit implementarea in o varietate de dispozitive electronice insa asta nu inseamna ca vom vedea vreodata toate aceste produse cu un Siri implementat in ele.

In various embodiments, the assistant could also take into account external events and respond accordingly, for example, to initiate action, initiate communication with the user, provide alerts, and/or modify previously initiated action in view of the external events.

   Mergand mai departe, Apple intentioneaza sa ofere asistentului Siri capacitatea de a modifica datele introduse de un utilizator in functie de diverse evenimente externe si sa ofere sugestii cu privire la rezolvarea unor probleme. Totusi Apple spune ca Siri poate fi configurat dupa preferintele utilizatorilor, o optiune care deocamdata nu am regasit-o in terminalul iPhone 4S si probabil nici nu o vom regasi prea curand. Apple si-a imaginat un Siri complex, un Siri capabil sa faca mult mai multe decat ne arata astazi iar mai multe puteti afla din brevetul de inventie al companiei din Cupertino.