Video: Reckless Racing 2 disponibil in luna februarie in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4pY8LPMZ8GE[/youtube]

   V-am spus anul trecut ca producatorii de la Polarbit pregatesc o noua versiune a celebrului joc Reckless Racing si iata ca acum aflam data lansarii sale. Aseara printr-un tweet, publicat pe contul oficial de pe Twitter al companiei Polarbit, a fost anuntat faptul ca pe data de 2 februarie Reckless Racing 2 va fi disponibil pentru iDevice-uri in App Store. In imaginea de mai sus avem un trailer publicat anul trecut pentru joc si eu unul deja sunt mai mult decat interesat de ceea ce urmeaza sa lanseze Polarbit insa ramane de vazut daca jocul in sine va fi la fel de bun precum ni-l prezinta compania.

  Reckless Racing 2 va aduce masini si curse noi plus o noua campanie single player deci fanii vor fi cu siguranta interesati sa il testeze macar.

1 COMENTARIU

  1. Abia astept acum joc. Grafica meniului si a jocului este impresionanata plus de asta am jucat primul joc iar la partea de gameplay era aproape perfect. Daca 2 rezolva multe probleme atunci sigur o sa fie un success. Abia pot sa ma stapanesc sa astept pana pe 2 Feb.