VoiceUtils iti permite sa folosesti Siri pentru a rula cateva comenzi pentru iOS

   Avem in sfarsit untetherd jailbreak pentru iPhone 4S si acum incep sa apara primele tweak-uri special facute pentru asistentul Siri. Aseara v-am vorbit despre Siri Mic Controls, un tweak care schimba culoarea logo-ului Siri, insa astazi am pentru voi VoiceUtils. Acest nou tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia ne permite sa facem un respring/restart si sa introducem un iPhone 4S in safe mode folosind Siri. Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati VoiceUtils din Cydia si sa rostiti comenzile: “restart Springboard”, “safe mode” sau “power off” pentru a face un respring, a introduce terminalul in safe mode sau pentru a inchide dispozitivul.

New commands for Siri – reboot, power off, restart SpringBoard, and enter Safe Mode. Requires a device that has Siri.

Note: This is a Mobile Substrate tweak. No settings are available, and no icon is added to the home screen. Simply install, respring, and use.

  Din pacate la atat se rezuma functionalitatea acestei versiuni a VoiceUtile si partea proasta este ca tweak-ul functioneaza cu ajutorul MobileSubstrate. VoiceUtils este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.