O companie americana dezvolta o carcasa pentru iPad cu care poti face sex

   Compania americana Fleshlight are in lucru un proiect care va aduce posesorilor de iDevice-uri o carcasa pentru iPad cu care vor putea face sex. Cei de la Gizmodo au luat legatura cu COO-ul companiei Fleshlight si au obtinut o confirmare a faptului ca aceasta carcasa este in lucru deci in curand veti putea cumpara asa ceva de pe piata. Toti cei de la Gizmodo speculeaza ca o versiune pentru femei ar putea fi disponibila deci toata lumea va fi fericita. Sincer sa fiu nu credea ca va ajunge cineva sa construiasca un asemenea accesoriu insa in SUA orice este posibil.

It’s another exciting product we have in development at the moment. We are always looking to improve our user experience and this will be a way to take it to another level. Continue watching Fleshlight.com for it.

24 COMENTARII

  1. da una care sa poata sa poarte sarcina in locul sotiei nu este?????…asa nu mai sunt nevoit sa merg la vecina sa-i repar calculatorul…;))

  2. Degradarea a ajuns la cote foarte mari. 🙁 Unde nu este intelepciune vai de cap. Oameni aia au nevoie de un medic sa le spuna ca pt sex a fost creata femeia nu iPad-ul. Disgusting

  3. Cat de defensivi deviniti cand vine vorba de onanism. Reactia asta spune multe despre caracterul uman cioplit (fara voie) de societate 🙂