Prima Pagina Apple Barack Obama discuta despre Steve Jobs

Barack Obama discuta despre Steve Jobs

   Ieri presedintele SUA Barack Obama a tinut la casa alba o conferinta de presa in care a discutat despre starea natiunii americane si despre modurile in care poate fi revitalizata economia statelor unite. La aceasta conferinta a fost invitata si a participat vaduva lui Steve Jobs iar presedintele SUA a vorbit in discursul sau despre tehnologie si modul in care economia va putea creste cu ajutorul ei. Barack Obama a afirmat in discursul sau ca America trebuie sa sprijine orice persoana care aspira sa devina noul Steve Jobs si asta spune multe despre impactul avut de fostul CEO al Apple asupra statelor unite.

That means women should earn equal pay for equal work. It means we should support everyone who’s willing to work; and every risk-tasker and entrepreneurs who aspires to become the next Steve Jobs.

  • com

    Nu-s conspirationist, dar Obama a guvernat si prin influenta cuvantului sau, iar declaratia asta ii incurajeaza pe americani sa aiba incredere intr-un nou tech guru, asteptand de la el salvarea economica. Sigur sunt si alte aspecte de care e interesat presedintele

  • real

    @com,,aici ii dau dreptate la obama.ei spera sa se nasca un alt sj (america nu o sa fie salvata de apple sau alta corporatiie)
    in schimb in politica nu a facut mai nimic (rasa neagra si-au pus prea multe sperante in el ) merg in jos